To je to što me zanima!

Plus size manekenka je trudna: Život će nam postati još ljepši

Idemo napraviti život za ovaj život koji smo stvorili, 'pohvalio' se i Justin objavivši fotografiju na kojoj ljubi suprugu i drži snimku ultrazvuka...
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih plus size manekenki, Ashley Graham (31), uskoro će prvi put postati mama, čime se 'pohvalila' na Instagramu. Vijest je podijelila na devetu godišnjicu braka sa suprugom Justinom Ervinom (30).

- Prije devet godina udala sam se za ljubav svog života. Bilo je to predivno putovanje s mojom najdražom osobom na svijetu. Danas se osjećamo tako zahvalno, uzbuđeno i blagoslovljeno jer možemo proslaviti proširenje obitelji. Sretna godišnjica. Život će nam postati još ljepši - napisala je Ashley u opis snimke na kojoj joj se nazire trbuh.

- Idemo napraviti život za ovaj život koji smo stvorili - 'pohvalio' se i Justin objavivši fotografiju na kojoj ljubi suprugu i drži snimku ultrazvuka.

Njezin video je u samo sat vremena pregledalo preko milijun ljudi, a nije nedostajalo ni komentara oduševljenih obožavatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Čestitam', 'To će biti prekrasna beba', 'Tako sam sretna zbog vas', 'Želim vam sve najbolje', 'Vas dvoje ćete biti predivni roditelji', pisali su brojni fanovi.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mily 14.08.2019.

    eeee poslije poroda slijedi plus, pus, plus size:)

  • Saruman 14.08.2019.

    Pa trbuh ima od kad znamo za nju. Jel potvrdila kod doktora da je trudna?

  • 14.08.2019.

    A ima iz čega prdnuti oca mi

Komentiraj...
Vidi sve komentare