To je to što me zanima!

Plus size manekenka žali se na smještaj u Splitu: 'Nema lifta'

Ljudi, jedina loša strana našeg smještaja, a zapravo je i dobra strana, je što smo na petom katu, a nemamo lift. Moramo hodati gore - dolje barem triput dnevno, kaže Riley Hemson
Vidi originalni članak

Novozelandska plus size manekenka i influencerica Riley Hemson (23) trenutačno je u Splitu na Ultra Europe festivalu, a obožavatelje na društvenim mrežama obavještava o događajima. Uz brojne pohvale, putem Instagrama požalila se i na smještaj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Influencerici je zasmetalo što se apartman koji je iznajmila na petom katu zgrade bez lifta.

- Ljudi, jedina loša strana našeg smještaja, a zapravo je i dobra strana, je što smo na petom katu, a nemamo lift. Moramo hodati gore - dolje barem triput dnevno - rekla je influencerica.

Riley na Instagramu prati 153 tisuće ljudi, a pratiteljima često dijeli savjete o zdravoj prehrani i fitnessu. Ne nedostaje ni objava s raznih putovanja na koje ide. 

Influencerica se proslavila kad je prošle godine njezina fotografija osvanula na portalu Daily Maila jer je smršavila 25 kilograma. Dok je studirala i gotovo svaki dan učila, Riley je našla vremena, tvrdi, za vježbanje barem pet puta tjedno te je izbjegavala brzu hranu.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 14.07.2019.

    A kome će ona davati savjete ima 23 godine i 150 kila...jedva cestu pređe

  • Prki600 14.07.2019.

    I da ima lifta ,koliki bi to lift morao biti?????

  • 14.07.2019.

    Zgodnija je bar 10x više od Soraje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare