To je to što me zanima!

Pobijedila suparnicu: Coco-T ima najveću holivudsku guzu

Starleti je suparnica bila Phaedra Parks. U TV showu 'Watch What Happens' odmjerile su snage na natjecanju stražnjica. Coco-T je pobijedila u sva tri izazova
Vidi originalni članak

Starlete su pozirale pokazujući svoje predimenzionirane stražnjice u showu 'Watch What Happens' voditelja Andyja Cohena. Coco-T i Phaedra Parks, zvijezda reality showa 'Real Housewives of Atlanta', sudjelovale su na natjecanju 'The Booty-lympics' kako bi pokazale da je upravo njihova bujna pozadina najbolja guza Hollywooda.

- Pokušajte se ne slomiti pred pritiskom, neka najbolja stražnjica pobijedi - rekao je voditelj natjecateljicama koje su čekala tri izazova.

Coco, koja je nosila uske crne hlače i majicu, pobijedila je u prvom izazovu kojom se testirala snaga stražnjice tako što je prije suparnice gutom probušila tri balona. Pobijedila je i u drugom u kojem su trebale čučnuti i što dulje odskočiti. No supruga repera Ice-T-ija tek je u trećem krugu zadivila gledatelje kada je uzela voditeljev koktel i stavila ga na svoju bujnu pozadinu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • BudimoRealniNe 07.11.2012.

    Možda nije najljepša i najbolja, ali je smiješno govoriti da je debela, silikonska i sl. Gledala sam par puta na E! njihovu emisiju i začudili bi se koliko ta žena trenira, odnosno bilda. Na njoj su sve mišići, ali to se ne vidi, lakše je reći da je debela....

  • marnisk91 06.11.2012.

    dugo niste pisali o njoj.....već sam mislio da ste i zaboravili na Coco....

  • diba_1 06.11.2012.

    ponosna na svoju titulu, valjda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare