To je to što me zanima!

Pobjeda bez znanja u novom showu dovest će do 7500 kuna

'PET NA PET' U novom kvizu RTL-a najvažnije je pogoditi najčešći odgovor koji su dali anketari i tako osvojiti 7500 kuna. Kviz je nastao po licenciji 'Family Feud'
Vidi originalni članak

Znate li koja životinja ne može stati u “peglicu”, što je u kući starije od 10 godina? To su pitanja na koja odgovoraju natjecatelji kviza “Pet na pet” koji uskoro počinje na RTL-u.

Obiteljski kviz nastao je prema američkoj licenciji “Family Feud”. Jedan je od najdugovječnijih u svijetu. Emitira se od 1976. godine u 56 zemalja. U kvizu se natječu dva tima po pet igrača, a mogu osvojiti dnevnu nagradu od 2500 kuna te se potom mogu natjecati za još 5000 kuna. Pobjednici idu dalje i natječu se s drugom obitelji, a najviše mogu pobijediti pet puta. Nije potrebno znanje, nego pogoditi najčešće odgovore anketiranih građana.

- Točno rješenje nije uvijek i točna informacija. U Americi je na pitanje koja ptica ne leti čovjek rekao sokol. To je bilo točno jer je to bio najčešći odgovor ispitanika - rekao je Damir Silov, producent Freemantlea.

Hrvatska verzija snima se u studiju Jadran filma, a voditelj je Davor Dretar Drele koji je prije početka pogledao kako show vodi poljski kolega, a ne “originalni” američki.

- Siguran sam da će Amerikanci doći gledati kako mi to radimo i učiti od nas - našalio se Drele. Dodao je da je to njegova prilika za uspjeh u Hollywoodu.

- Ondje je zasićenje s ljepotanima poput Brada Pitta. Mislim da je vrijeme da se okrenu klasičnoj muškoj ljepoti poput moje. To je moja prilika - šali se Drele, koji se i sam odlično zabavlja na snimanju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • dani bani 25.02.2014.

    veću glupost od tog kviza nisam gledala!! bolje da vrate Tog se nitko nije sjetio, ipak je bilo zanimljivije!! A Drele je baš nezanimljiv voditelj, bar meni, uopće mu to ne leži

  • ivanchyca 07.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ayayay 07.02.2014.

    Niste sposobni napraviti ni zabavan kviz

Komentiraj...
Vidi sve komentare