To je to što me zanima!

Pobjeda ljubavi: Hatidže će se napokon vjenčati za Ibrahima

Hatidže supruga na vjenčanju neće ni vidjeti. Susrest će se tek prve bračne noći u palači. Scena vjenčanja snimala se četiri dana, a na setu je bilo čak 500 ljudi
Vidi originalni članak

U raskošnoj crvenoj haljini i prema tradicionalnim obredima Sulejmanova sestra će napokon pronaći sreću uz voljenog vezira. Od obitelji će na dar dobiti palaču, a brat sultan darovat će joj skupocjenu ogrlicu.

Prema tradiciji, otomanske su mladenke na dan udaje dobivale nakit koji bi poslije mogle prodati kako bi obitelji osigurale egzistenciju. Unatoč slavlju Hatidže i Ibrahim na vjenčanju se neće ni vidjeti. 

Na kioscima potražite pravu istinu o Sulejmanu Veličanstvenom za samo 6 kuna uz 24sata

Zaljubljeni par susrest će se tek prve bračne noći. Scena vjenčanja snimala se četiri dana, a na setu je bilo 500 ljudi. Crvena haljina koju je mladenka, sultanova miljenica Hatidže, nosila kao vjenčanicu šivala se tjednima, a čak četiri dana trebalo je krojačicama da ručno izvezu drago i poludrago kamenje na haljinu. Okan Yalabik (33) i Selma Ergeç (33), koji igraju Ibrahima i Hatidže, par su i u stvarnom životu.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • pernica 25.09.2012.

    serija odlična, glumci super glume, uživljeni u povijesne likove!!!! ovo je prva Turska serija koju sam počela gledati zbog fascinantnog Sulejmana i njegovog osvajačkog pohoda na Europu, iako veliki osvajač, ima osebujno srce i osjećaj za izradu nakita! šteta šta je umrla glavna scenaristica, tako da nije snimljena serija do kraja! Zumbul aga, strašan, jako smiješan! zanimljivo je kako je Hurem uspjela tako začarati velikog Sulejmana te ga natjerati da je vjenča iako to nije bilo po protokolu i običaju svih dotadašnjih sultana!!!! Ipak su to tek napravili nakon smrti majke sultanije.....serija je povijesno poučna, da vidimo kakvi su bili veliki osvajači!!!!!!

  • sutra 25.09.2012.

    jok

  • medoribica 24.09.2012.

    nek im je sa srećom - ne pratim, ali mi je super rečenica: "Susrest će se tek prve bračne noći u palači." - I to ti je život!

Komentiraj...
Vidi sve komentare