Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Novo: Otkrijte pravu istinu o Sulejmanu Veličanstvenom!

Želite znati sve detalje iz života Sulejmana Veličanstvenog? Od ponedjeljka samo uz 24sata ne propustite kolekciju od 3 knjige o ovom poznatom sultanu

U ponedjeljak potražite na kioscima prvi dio istinite priče o Sulejmanu Veličanstvenom i njegovoj Hurem. U knjizi o Sulejmanu, koju uz 24sata možete kupiti za samo 6 kuna, otkrite ćete sve o Hrvatu na Sulejmanovu dvoru koji je prvi doznao za tajnu sultanovu ropkinju i za njihovu fatalnu ljubav. Uz priču o Zadraninu koji je prvi opisao kako Sulejman slijepo sluša Hurem, tu je i povijesna epizoda o hrabrom senjskom kapetanu koji je prvi porazio Sulejmana, ali i autentični povijesni podaci o hrvatskom veziru koji je dao pogubiti Sulejmanovu djecu.

Objavljujemo i sve moguće verzije o pravim, intimnim sklonostima Sulejmana Veličanstvenoga. 

Drugi dio, koji izlazi u utorak, otkriva najskrivenije tajne života u Sulejmanovu haremu, a tu je i strastvena priča o tome kako je doista crvenokosa Hurem odvela Sulejmana u krevet, zašto je on prestao voljeti svoju prvu ženu i što mu je najviše smetalo kod vezira Ibrahima. 

U trećem dijelu se do kraja razotkrivaju krvava Sulejmanova djela i spletke njegove Hurem, zbog kojih je pobio svoju djecu i zbog kojih je patio do kraja života.

Od ponedjeljka ne propustite knjige iz kolekcije "Sulejman Veličanstveni"!

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message