To je to što me zanima!

Pobjednica Eurosonga na ruskoj tjeralici: 'Rekla sam istinu'

Pjevačica Jamala otvoreno je kritizirala rusku invaziju na Ukrajinu, a vijest o tome da je na popisu tjeralica ju je uznemirila
Vidi originalni članak

Ukrajinska pobjednica Eurosonga, Susana Jamaladinova, je na tjeralici Rusije, a navodno je optužena za širenje 'lažnih' informacija o ruskoj vojsci i borbama u Ukrajini, prenosi The Sun. 

POGLEDAJTE POREDAK Ovo su favoriti na Eurosongu iduće godine: Nismo ni odabrali pjesmu, a na dnu smo ljestvice

Pjevačica je pobijedila na natjecanju za pjesmu Eurovizije 2016. godine, a Moskva ju optužuje za širenje lažnih informacija o ruskim oružanim snagama. 

Poznatija kao Jamala, otvoreno je kritizirala rusku invaziju na Ukrajinu, a vijest o tome da je na popisu tjeralica ju je uznemirila.

- Bila sam uzrujana samo zbog svoje obitelji. Ne brinem puno za sebe jer nastup je moj način da koristim svoj glas da pomognem svojoj zemlji i kažem istinu - dodala je kako se boji za sigurnost svoje djece te da ju samo pokušavaju uplašiti.

'ODUPIRAT ĆEMO SE NATO-U' Moskva se oglasila: Suživot s aktualnim 'režimom' u Ukrajini nemoguć. Apsolutno su toksični.

Pjevačica je zajedno s obitelji pobjegla iz Ukrajine nakon ruske invazije u veljači prošle godine.

Podsjetimo, Jamala je 2016. pobijedila na Euroviziji s pjesmom pod nazivom '1944', koja je inspirirana prisilnom deportacijom njenog naroda, Krimskih Tatara, od strane Rusije tijekom te godine. Jednom prilikom izjavila kako je to bio njezin pokušaj 'davanja snažnog glasa svojoj domovini, Krimu'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare