To je to što me zanima!

Pobjednica 'Superpara' nakon showa postala neprepoznatljiva

Dio osvojenih novaca u showu Premužići su dali na fasadu i uređenje kuće, a dio im je ostao i za godišnji odmor koji će provesti s drugoplasiranim parom iz showa, Tinom i Davorom iz Čabra
Vidi originalni članak

Supružnici Jana (29) i Miroslav Premužić (39) iz Garešnice krajem travnja su postali prvi 'superpar' u Hrvatskoj. U istoimenom reality showu nadmašili su sedam konkurentskih parova i osvojili 124.200 kuna.

Par je nedavno objavio zajedničku fotografiju na društvenoj mreži, a 'češka snaha' pritom je pokazala kako je postala platinasta plavuša.

- Da, malo sam promijenila frizuru. Prije sam imala pramenove, sada sam skroz plava - rekla je Jana za RTL.hr

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U obiteljskoj kući u Garešnici žive s kćeri Sandrom (6) i sinom Dominikom (4), a s njima su u domu i bokser Maša i patuljasti pinč Pepa.

LJUBAVNA PRIČA SUPERPARA Miroslav je bio najljepši mladić u Garešnici. Prišao mi je vani...

Dio osvojenih novaca u showu dali su na fasadu i uređenje kuće, a dio im je ostao i za godišnji odmor koji će provesti s drugoplasiranim parom iz showa, Tinom Malnar (34) i Davorom Urhom (36) iz Čabra.

-  Idemo 1. kolovoza na more zajedno. Tina ima kuću kod Karlobaga pa idu malo do nas - rekao je Davor za RTL.hr. Nakon realityja su postali, kako kažu, prijatelji za cijeli život. 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • liliana 11.07.2019.

    Kad imaš lovu odmah se proljepšaš.

  • 07.07.2019.

    Ko bi doli sada gori i obrnuto

  • 36919751B 07.07.2019.

    Bezobrazni i nekulturni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare