To je to što me zanima!

Pobjednici Emil i Mateja: Sad ćemo se 'počastiti' putovanjem

Plesači su 'pomeli' konkurenciju te odnijeli pobjedu u petoj sezoni showa 'Supertalent'. Emil i Mateja tvrde da o nagradi nisu ni razmišljali. Gledatelji showa mahom čestitaju paru na osvojenom prvom mjestu
Vidi originalni članak

Plesači Emil Kuzminski (36) i Mateja Ivanković (26) kući su, osim titule 'Supertalenta', ponijeli i novčanu nagradu od 200.000 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nismo očekivali pobjedu pa nismo razmišljali na što bi novac potrošili. Sigurni smo da ćemo otići na zasluženi odmor. Ovo je sve predugo trajalo tako da ćemo se sada napokon opustiti  - rekla je Mateja, a Emil je dodao da će na putovanje tek nakon Nove godine. Par je osam godina u vezi, a zajedno nastupaju i u zagrebačkom kazalištu Komedija u predstavi 'Byron' kao 'duet na svili'. 

Iako su oduševili gledatelje i žiri tijekom sudjelovanja u talent showu, plesači za sebe kažu da nisu rastrošni, pa se ne brinu da će veći dio novca potrošiti na putovanje. 

Svjesni su, kako tvrde, da će interes javnosti za njihov privatni život biti veći, ali Emil i Mateja ne brinu zbog slave. 

FINALISTI 'SUPERTALENTA' Najgipkiji par zajedno je osam godina: 'Znamo se u dušu...'

- Mislim da ćemo ostati povučeni i nekako u tom svom plesnom svijetu - rekla je Mateja. 

Nakon pobjede u showu, ne razlikuju im se ni poslovni planovi.  

- I dalje ćemo se baviti ovime čime se bavimo i u tome ćemo uživati - rekli su za Dnevnik.hr.

Gledatelji showa paru ne prestaju čestitati na društvenim mrežama. Mnogi od njih pohvalili su i produkciju showa jer se pokazalo da 'ipak nije namješteno'.

Tijekom trajanja gotovo cijele sezone showa, društvene mreže Supertalenta bile su zatrpane negodovanjem zbog Antonije Dore Pleško koja je dobila priliku nastupiti u finalima, iako se nije ni prijavila na natjecanje.

Pleško je došla na audicijski proces s prijateljicom Lorenom Bućan, a voditelji su je nagovorili da izađe na pozornicu. Nakon što je otpjevala 'At last' Ette James, Maja Šuput joj je stisnula zlatni gumb. 

Sudeći prema reakcijama publike, Emil i Mateja bili su favoriti. 

Neki su pak isticali da je plesna skupina 'Atomi' trebala osvojiti treće mjesto. 

FINALE Plesom i ljubavlju do pobjede: Emil i Mateja su supertalenti

 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • sol 29.12.2017.

    Potpuno normalno da e ljudi hoce probiti daje jer kod nas prosperiteta nema!

  • mstruc3 19.12.2017.

    Oni su talenat a ne Dora, sestre Ramljak i 80% njih koji su se prijavili a da nemaju talenat nikakav ali bitno da su tu! Onda se i Lidija Bačič trebala prijaviti i sigurno bi došla do finala!

  • 18.12.2017.

    najbolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare