To je to što me zanima!

Pobjednik bez nagrade: Ozren najbolji dirigent u prvoj sezoni

Ozren u ostalim kandidatima nije vidio konkurenciju, a zbog showa je još više zavolio klasičnu glazbu. Zasad nije dobio dirigentski angažman poput Barbare
Vidi originalni članak

Ozren Grabarić (34) najbolje je dirigirao u prvoj sezoni HTV-ova showa “Maestro” pa je pobijedio TV voditeljicu Barbaru Kolar (44) i plesača Nicolasa Quesnoita (37).


Glumac za pobjedu nije dobio ništa jer licencom britanske televizije BBC nije predviđena nagrada.


- Najveći problem bila mi je trema i manjak samopouzdanja. Strah je bio najveća prepreka. Neke bi skladbe zvučale bolje da nije bilo treme. Kad bih počeo razmišljati o dirigiranju, promašio bih tempo, pa bih ubrzao ili usporio skladbu - izjavio je Grabarić koji je pobijedio dirigirajući uvertiru opere “Carmen“.

 Pobjedu je proslavio s roditeljima, mentorom i ostalim natjecateljima u showu. U ostalim kandidatima nije vidio konkurenciju, a zbog showa je još više zavolio klasičnu glazbu. Zasad nije dobio dirigentski angažman, dok će njegova kolegica Barbara Kolar (44) dirigirati u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, a nakon finala se jedva čeka odmoriti.      

Areta: Zbog showa moj se sin zaljubio u dirigiranje     

Nicolas ne žali što je izgubio jer odlazi u Francusku posjetiti obitelj za božićne blagdane. Areta Ćurković se vratila predstavama u kazalištu, a njezin sin Luka (10) zaljubio se u dirigiranje.     

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ignacij5 09.11.2014.

    Predivan show program. Svi "dirigenti" su ulozili puno truda i bilo je toliko lijepo, dirljivo. Glazbu treba osjetiti. Bravo Ozrenu, toliko se uzivio u ulogu dirigenta da se stekao dojam kao da je pravi pravcati dirigent, a i svi ostali su bili super!

  • gote24 09.11.2014.

    Hvala Bogu da je zavrsilo! I ne ponovilo se vise nesto ovako!

  • popcorn2 09.11.2014.

    Ovom emisijom podcjenjeni su svi studenti i odškolovani dirigenti.Ispada da se dirigiranje savlada u mjesec dana.Ukinite muzičku akademiju,ionako imamo više pevaljki nego Kina stanovnika,sad proizvodimo i dirigente na tv-u.Lovro pl Matačić se okreće u grobu,o dirigentima bečke filharmonije da ne pričamo.Čudi me žiri da pristaje na ovu šprdnju.Popularizirati klasičnu glazbu ste mogli na druge načine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare