Show

Komentari 43

Pobjednik bez nagrade: Ozren najbolji dirigent u prvoj sezoni

Pobjednik bez nagrade: Ozren najbolji dirigent u prvoj sezoni

Ozren u ostalim kandidatima nije vidio konkurenciju, a zbog showa je još više zavolio klasičnu glazbu. Zasad nije dobio dirigentski angažman poput Barbare

Ozren Grabarić (34) najbolje je dirigirao u prvoj sezoni HTV-ova showa “Maestro” pa je pobijedio TV voditeljicu Barbaru Kolar (44) i plesača Nicolasa Quesnoita (37).


Glumac za pobjedu nije dobio ništa jer licencom britanske televizije BBC nije predviđena nagrada.


- Najveći problem bila mi je trema i manjak samopouzdanja. Strah je bio najveća prepreka. Neke bi skladbe zvučale bolje da nije bilo treme. Kad bih počeo razmišljati o dirigiranju, promašio bih tempo, pa bih ubrzao ili usporio skladbu - izjavio je Grabarić koji je pobijedio dirigirajući uvertiru opere “Carmen“.

 Pobjedu je proslavio s roditeljima, mentorom i ostalim natjecateljima u showu. U ostalim kandidatima nije vidio konkurenciju, a zbog showa je još više zavolio klasičnu glazbu. Zasad nije dobio dirigentski angažman, dok će njegova kolegica Barbara Kolar (44) dirigirati u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, a nakon finala se jedva čeka odmoriti.      

Areta: Zbog showa moj se sin zaljubio u dirigiranje     

Nicolas ne žali što je izgubio jer odlazi u Francusku posjetiti obitelj za božićne blagdane. Areta Ćurković se vratila predstavama u kazalištu, a njezin sin Luka (10) zaljubio se u dirigiranje.     

Najčitaniji članci