To je to što me zanima!

Pobjedu u showu Goran Kos posvetio je svojoj majci i Bogu

Nakon pobjede u finalu showa, Goran kreće na turneju s ostalim HTZ-ovcima. Planira se vratiti na ulicu, ali ne kako bi svirao za novac, već zbog lijepih uspomena
Vidi originalni članak

Kad sam čuo svoje ime, obuzelo me sljepilo, nisam znao gdje sam i skoro sam se poskliznuo na konfetama na pozornici, rekao je Goran Kos (23) iz Zaboka. Još ne može vjerovati da je pobijedio u finalu treće sezone RTL-ova showa 'Hrvatska traži zvijezdu'. U kući mu je, kaže, najteže padala izolacija.

- Nisam povučen, samo mi treba vremena da se priviknem na obveze, a u showu ih je bilo i previše. Majka Suzana (42) kaže  da sam od malih nogu mrzio rasporede i sve sam radio po svome - smije se Goran.

Pobjedu je posvetio njoj i Bogu. Vjera ga je, kaže, spasila od surova života na ulici.

- Slomila ga je očeva smrt. Imao je devet godina. Duboko u sebi zatomio je žalovanje, tugu i čemer. Kad je otišao od kuće, svaki dan sam plakala. Pitala sam se gdje je, je li jeo, čitala sam crnu kroniku i molila se da je živ i zdrav - kaže Suzana. Ljubav prema glazbi Goran je naslijedio od pokojnog oca. Majka također ima sluha, ali pjevala mu je samo uspavanke kad je bio beba.

- Prvu pjesmu koju je naučio bila je ‘Na brijegu kuća mala’. U pelenama je već pjevušio melodije i mrmljao - kaže majka. Goran poslije finala kreće na ljetnu turneju s ostalim kandidatima. Pjevat će isključivo rock, a oduševila ga je ideja o snimanju dueta s lanjskom pobjednicom Kim Verson (17).

- Vratit ću se na ulicu zbog lijepih uspomena. Neću više svirati za novac nego iz gušta - rekao je Goran. Želja mu je upisati glazbenu školu i zaljubiti se. Ima simpatiju, ali sramežljivo je čuva od javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • zizzi 19.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • IvanMeđimurec 19.06.2011.

    a što volim takve što se samosažaljevaju...baš su mi super, a je stvarno su jadni,ak bi tako gledali pazi lik posvećuje majci i Bogu pjesmu ,pa nije to izbor za miss ha ha ha poslo bi ja tebe u mcdonalds noćne radit ili u šumu pa bi kuko kak te kičma boli...

  • zizzi 19.06.2011.

    Jadni, bijedni, ljubomorni i zli! To ste vi koji pljujete po Kosu! Da, publika glasa i u režiji postoje sva izlistanja poziva! Pobjedio je odlukom gledatelja ! Nema ni glasa ni stasa! To je komentar zgodnog i nadarenog muškarca, aha , sigurno! Ajde, umrite od muke, Goran Kos dobio je priliku i iskoristit će je! Vi ćete se zadovoljiti ovakvim piskaranjem i olajavanjem drugih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare