Obavijesti

Show

Komentari 55

Pobjedu u showu Goran Kos posvetio je svojoj majci i Bogu

Pobjedu u showu Goran Kos posvetio je svojoj majci i Bogu
4

Nakon pobjede u finalu showa, Goran kreće na turneju s ostalim HTZ-ovcima. Planira se vratiti na ulicu, ali ne kako bi svirao za novac, već zbog lijepih uspomena

VIDEO

Kad sam čuo svoje ime, obuzelo me sljepilo, nisam znao gdje sam i skoro sam se poskliznuo na konfetama na pozornici, rekao je Goran Kos (23) iz Zaboka. Još ne može vjerovati da je pobijedio u finalu treće sezone RTL-ova showa 'Hrvatska traži zvijezdu'. U kući mu je, kaže, najteže padala izolacija.

- Nisam povučen, samo mi treba vremena da se priviknem na obveze, a u showu ih je bilo i previše. Majka Suzana (42) kaže  da sam od malih nogu mrzio rasporede i sve sam radio po svome - smije se Goran.

Pobjedu je posvetio njoj i Bogu. Vjera ga je, kaže, spasila od surova života na ulici.

- Slomila ga je očeva smrt. Imao je devet godina. Duboko u sebi zatomio je žalovanje, tugu i čemer. Kad je otišao od kuće, svaki dan sam plakala. Pitala sam se gdje je, je li jeo, čitala sam crnu kroniku i molila se da je živ i zdrav - kaže Suzana. Ljubav prema glazbi Goran je naslijedio od pokojnog oca. Majka također ima sluha, ali pjevala mu je samo uspavanke kad je bio beba.

- Prvu pjesmu koju je naučio bila je ‘Na brijegu kuća mala’. U pelenama je već pjevušio melodije i mrmljao - kaže majka. Goran poslije finala kreće na ljetnu turneju s ostalim kandidatima. Pjevat će isključivo rock, a oduševila ga je ideja o snimanju dueta s lanjskom pobjednicom Kim Verson (17).

- Vratit ću se na ulicu zbog lijepih uspomena. Neću više svirati za novac nego iz gušta - rekao je Goran. Želja mu je upisati glazbenu školu i zaljubiti se. Ima simpatiju, ali sramežljivo je čuva od javnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin