To je to što me zanima!

Pobjegla je od Toma: Cruise je planirao oženiti Sofiu Vergaru

Bio je lud za mnom, ali sam se bojala scijentologije. Gorjela bih u paklu da sam im se priključila, povjerila se Sofia prijateljici. Cruise joj je svaki dan slao poklone
Vidi originalni članak

Glumac je mislio da je Sofia Vergara (40) idealna žena za njega. Svaki dan joj je slao cvijeće, čokolade i poruke. Kolumbijka je od Toma Cruisea (50) pobjegla glavom bez obzira jer nije htjela postati član Scijentološke crkve.

Cruise je, prije nego što se vjenčao s Katie Holmes (33), bio ludo zaljubljen u Sofiju, tvrdi Andrew Morton, autor knjige 'Tom Cruise: Autorizirana biografija'. Sofia Vergara (40) s najplaćenijim holivudskim glumcem upoznala se prije sedam godina na zabavi prije dodjela Oscara. Tada ju je predstavio Isabelli i Connoru, djeci iz braka s Nicole Kidman (45). No Tom ju je preplašio pričama o Scijentološkoj crkvi i njihovu kampu.

- Bio je lud za mnom, ali sam se bojala scijentologije. Gorjela bih u paklu da sam im se priključila - povjerila se prijateljici. Nakon što ga je odbila, Tom se upucavao Jennifer Garner, Jessici Albi i Scarlett Johansson, ali ni jedna se nije htjela priključiti kultu. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Deprimirani 06.07.2012.

    tom traži samo mlađe koje su još glupe! ali vrijeme čini svoje i on je sve stariji a one mlađe od njega su isto sada već starije kokice pa ih je teško privući snjegovim zatucanim glupostima! jednom rječju: ide mu sve lošije! možda ga ipak onaj njegov neprijatelj xenon savlada!

  • tibi 06.07.2012.

    Koliko više o tom psihopatu ? Tko ima pameti nema s takvima nastranima tipovima posla, pa bili oni slavni kao što je Tom C.

  • bubić 06.07.2012.

    prekrasna žena,šta bi ona radila sa takvim ljigavcem kao što je on.

Komentiraj...
Vidi sve komentare