To je to što me zanima!

Počele su kružiti bizarne teorije o slavnom glumcu: Slijep je i paraliziran, imao je moždani...

Prema posljednjim informacijama, Jamie je navodno imao moždani udar, što je otkrio umirovljeni boksač Mike Tyson...
Vidi originalni članak

Predstavnik Jamieja Foxxa (55) negirao je bizarnu teoriju zavjere koja se proširila internetom, a prema kojoj se holivudski glumac navodno teško razbolio od posljedica cijepljenja protiv COVID-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jamie se razbolio i završio u bolnici tijekom snimanja akcijske komedije 'Back In Action', nakon čega je hospitaliziran u bolnici koja je specijalizirana za liječenje odraslih s teškim stanjima, uključujući oporavak od posljedica moždanog udara, iako njegova dijagnoza nije otkrivena.

Međutim, sada su se društvenim mrežama proširili navodi kako se ozbiljno razbolio jer je primio cjepivo, a sve je počelo izjavom A.J.-a Benza, koji je iznio tvrdnju u online talk showu dr. Drewa Pinskyja da je Jamie ostao djelomično paraliziran i slijep nakon što je primio cjepivo protiv koronavirusa.

ZBOG MEDICINSKIH KOMPLIKACIJA Oglasio se Jamie Foxx, nekoliko je tjedana u bolnici, ne zna se što mu je: 'Cijenim svu ljubav...'

Izjavio je da je Jamie bio prisiljen primiti cjepivo kako bi mogao raditi na novom filmu i da je krvni ugrušak doveo do moždanog udara, što su Foxxovi predstavnici zanijekali i rekli za NBC News kako su to laži.

- Izjave A.J.-a temeljile su se na njegovim vlastitim povjerljivim izvorima, tako da ne mogu nagađati dalje od onoga što je rekao u emisiji. Iskreno se nadam da nisu u pravu i da će se gospodin Foxx potpuno oporaviti. Nema dokaza i nemam razloga vjerovati da je njegovo zdravstveno stanje izravno povezano s terapijom cjepiva. Svaki dokaz o bilo kojem od njih trebao bi doći od njegovih liječnika -  izjavio je Pinsky, u čijoj je emisiji sve počelo.

POD VELOM TAJNE Tyson otkrio što je bilo Jamieju Foxxu: 'Ne osjeća se dobro...'

O svemu se oglasila i televizijska voditeljica Candace Owens, koja je pak u svom podcastu insinuirala da Benzina izjava mora biti istinita jer Foxxova obitelj to nije izravno demantirala.

- Čini se da njihova šutnja govori o istinitosti tih tvrdnji. Svi s nestrpljenjem čekamo hoće li Jamie Foxx progovoriti - izjavila je.

JE LI DOBRO? Jamie Foxx je i dalje u bolnici, informacija o njegovom stanju nema. Fanovi su zabrinuti...

Prema posljednjim informacijama, Jamie je navodno imao moždani udar, što je otkrio umirovljeni boksač Mike Tyson.

- Ne osjeća se dobro. Rekli su da je moždani udar, nemam pojma kako mu se to dogodilo - izjavio je Mike tijekom pojavljivanja u podcastu Valuetainment.

JEDVA JE PREŽIVIO Jamieja Foxxa morali oživljavati zbog komplikacija: 'Neizvjesno je bilo, vrlo je sretan što je živ'

Glumčevo zdravstveno stanje šokiralo je obožavatelje i njegove bližnje, a svi i dalje iščekuju nove informacije o njegovu stanju.

Idi na 24sata