To je to što me zanima!

Počelo nadmetanje: Tko će na Twitteru pokazati nešto novo

Dok Coco smšlja praznike poput 'tanga četvrtka' da bi pokazala bujne obline u novoj pozi, Adrianna Curry pozirala je gola na stolu u restoranu i ljudi su s nje jeli sushi
Vidi originalni članak

Iako domaći estradnjaci malo 'kaskaju' u tome, nema te strane zvijezde koja ne koristi društvene mreže za samopromociju. Objavljuju sve, od slika novorođene djece do golišavih fotografija snimljenih u intimi vlastitog doma. Trenutačno najveće konkurentice u pokazivanju oblina na Twitteru su Coco-T (31) i Adrianna Curry (28). 

Dok Coco smšlja praznike poput 'tanga četvrtka' i 'cica utorka' da bi pokazala svoje bujne obline u nekoj novoj pozi i okruženju, pobjednica prve sezone 'Američkog top modela', Adrianna, pokazala je svoje tijelo na zaista originalan način. Pozirala je potpuno gola na stolu za sushi u jednom japanskom restoranu, a posjetitelji restorana s nje su jeli smotuljke sirove ribe i riže u nori algi. 

Curry ima 25 godina starijeg supruga kojem to što njegova supruga pozira potpuno gola uopće ne smeta. Ni Ice-T-ju (52) ne smeta što njegova Coco pokazuje stražnjicu svima koji je žele vidjeti. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • panika135 21.01.2011.

    coco ima preveliko dupe jer je niska hahahahahahahaha pa na njoj sve izgleda glomazno hahahahahaha

  • thom callin 21.01.2011.

    Kolko ovi komadi imaju konjskih snaga da mi je znati ???

  • ecolozzi 21.01.2011.

    Prosječna Hrvatska kara ne može ući u onakvu buljaciju, zato koristite rakete i minobacače.Ha, haa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare