To je to što me zanima!

Počelo snimanje drugog dijela 'Čuvara galaksije, stigle 'fotke'

Nakon što je na prepad poharao svjetska kina u ljeto 2014. godine i zaradio milijune, samo je bilo pitanje vremena kada ćemo dobiti potvrdu o snimanju nastavka 'Čuvara galaksije'
Vidi originalni članak

Redatelj nevjerojatno uspješnog SF filma, 'Čuvari galaksije', objavio je na svojem službenom Facebook profilu da je otpočelo snimanje drugog dijela.

- Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Michael Rooker, Karen Gillan, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, i Glenn Close vraćaju se u film - napisao je redatelj.

'Čuvari galaksije' su uspjeli zaraditi 770 milijuna dolara na budžetu od 170 milijuna, a osim divljenja publike, stekli su i divljenje kritičara. Na kritičarskoj stranici Rotten Tomatoes, film drži impresivno visokih 91%, što ga smješta bok uz bok s vrhom svjetske produkcije.

 

Datum izlaska filma još uvijek nije poznat.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • blue_devil06 17.02.2016.

    moram reci da me je prvi dio ugodno iznenadio, po meni ipak odskace od svih Marvelovih filmova i nisam inace bas neki obozavatelj istih, Chris Pratt je glumac koji mi je trenutacno jedan od najdrazih, imam osjecaj da bilo koji film s njim nemoze biti promasaj, a i navodno ga Spielberg zeli za ulogu novog Indiane Jonesa.....

  • No More Mr. Nice Guy 17.02.2016.

    I am happy happy happy

  • 17.02.2016.

    Meni ti Marvelovi "cirkusi" uopće nisu zanimljivi, previše izmišljotina čak i za moj ukus. Pusa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare