To je to što me zanima!

Počelo snimanje 'Ghost In The Shell', nađen novi negativac

Nakon što je od uloge odustala Margot Robbie, a i nakon što se Steven Spielberg povukao iz uloge producenta, stvari su se krenule razvijati nevjerojatnom brzinom
Vidi originalni članak

Igrana adaptacija legendarnog anime stripa, a kasnije i filmova te serija, 'Ghost In The Shell', dobila je i svojeg negativca. Nakon što su i Spielberg i Margot Robbie odustali od filma, stvari su se ipak krenule malo brže pomicati.

Margot Robbie pozabavila se 'Odredom otpisanih', dok je Spielberg opet krenuo režirati. S takvim razvojem događaja, producenti su fokus prebacili na Scarlett Johansson, koja se pokazala kao posve dobra akcijska zvijezda svojom ulogom Black Widdow u 'Osvetnicima 1 & 2'. Njena uloga u adaptaciji je dakako uloga majorice Motoko Kusanagi, glavnog lika stripa i najpoznatijeg filma. Poslije Johansson je i redatelj Rupert Sanders prihvatio posao pa je jedino što je preostalo bilo naći negativca.

A negativac je, po svemu sudeći, Michael Pitt, kojeg možda znate iz serije 'Hannibal'. Pitt bi trebao preuzeti ulogu 'Laughing mana'. U stripu je to ogorčen lik koji je djelomično robot, a djelomično čovjek. Kada se sjetimo kakvog lika je glumio Pitt u 'Hannibalu', možemo reći da nema puno razlike.

Osim tih glumaca, u filmu nastupa i Pilou Asbaek, vrlo vjerojatno u ulozi drugog glavnog lika, kiborškog diva Batoua.

Rupert Sanders, redatelj popularnog filma 'Snjeguljica i lovac', režirati će film, kojeg u kinima očekujemo u ožujku 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare