Obavijesti

Show

Komentari 3

Sukob sestara: Zemljom može vladati samo istinska kraljica

Sukob sestara: Zemljom može vladati samo istinska kraljica
6

Kada kraljevstvo postane ugroženo i kada se za prijestolje krenu boriti dvije sestre, samo Lovac i Ratnica moći će donijeti mir cijeloj zemlji. I samo jedna kraljica ostati će na tronu

VIDEO

Dok smo na početku promo kampanje mislili da je u pitanju klasična priča o sukobu zlih sila s nevinom ljubavi, što više se približava datum dolaska filma u kina, to nam je jasnije da smo bili u krivu.

Kao što smo već prije rekli, priča nas sve više i više podsjeća na onu iz Disneyjevog animiranog hita Frozen ('Smrznuto kraljevstvo'), o suparništvu dviju sestara.

Najnoviji foršpan kojeg smo dobili od studija nam je potvrdio to mišljenje. Najbolji način kako bismo mogli opisati foršpan je 'gozba za oči'.

Krcat epskim scenama, prekrasnim kostimima (čak su i oskarovske haljine bezlične naspram ovih), magičnim specijalnim efektima, i stvarno impresivnom koreografijom, ovo je foršpan kakvog se s užitkom gleda. A ako se ispostavi da je cijeli film takav, a sudeći prema dosadašnjim scenama nemamo razloga misliti drugačije, stvarno nas očekuje prava poslastica za oči.

Pogledajte video

Ledenu kraljicu glumi Emily Blunt , dok su uz nju su još jednom i Charlize Theron kao Zla kraljica a i Chris Hemsworth kao Lovac. Osim Emily Blunt, novopridošlica je i Jessica Chastain, u ulozi Ratnice.

Kako je tekla priča i koliko se ova verzija razlikuje od klasične bajke , provjerite u kinima od 21. travnja 2016. u distribuciji Blitz film i video.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode