To je to što me zanima!

Početničke greške i ponovljena jela potpuno su 'izludila' žiri

Ozana i Katarina razočarale su izgledom svog tanjura Žakline jer je njezin moto da hrana mora biti i lijepa da bi bila ukusna, a Sara i Anna su opet pokušale žiriju poslužiti verziju mesa sa šljivama
Vidi originalni članak

Priprema vinske pjenice izazvala je pravu pomutnju na setu jer kandidati showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' ne da nisu znali kako se priprema, nego nikad nisu ni čuli za nju. Cjelodnevnu dramu u studiju dodatno je pojačalo skraćivanje vremena pripreme. Naime, kandidatima je vrijeme za pripremu smanjeno za čak 10 minuta. 

Većina parova uz obavezna jela i dodatne zadatke nije uspjela počistiti i svoje radne jedinice, pa su zbog toga kažnjeni. Samo su Moira i Zdravko uspjeli sve očistiti, tako da jedino oni nisu kažnjeni s oduzimanjem jednog boda. 

Iako su biftek dobro pripremili Ana i Tin po izvrsnom jelu prelili su umak i salatu. Pažanin je komentirao da je glupo objašnjenje, to što su si uzeli premalo vremena za meso, od idealnih 5 minuta, oni su odrezak pripremali zadnje 2 minute. 

Dok su Aleksandra i Kristijan poslužili prekiselu vinsku pjenicu jer su je napravili od cijele količine vina koji su dobili, Sanja i Željko su potpuno fulali s pokušajem pečenja čipsa od celera. Žiri za njih nije imao nimalo milosti i osvojili samo 12 bodova. 

Arsen i Željan su objasnili da su rafioli slatki, a ravioli slana verzija nadjevenog tijesta. Bez obzira na ime, pogriješili su s prevelikom količinom nadjeva, ali su zato Pažanina potpuno oduševili svojim wine chateauom koji mu je bio pravi 'kolačić madeleine' i time zaradili dodatni bod. 

Ozana i Katarina razočarale su izgledom svog tanjura Žakline jer je njezin moto da hrana mora biti i lijepa da bi bila ukusna, a Sara i Anna su opet pokušale žiriju poslužiti verziju mesa sa šljivama, što se žiriju nimalo nije svidjelo te su ih zbog toga kaznili. Moira i Zdravko drže prvo mjesto na tablici bodova dok sun a začelju Ozana i Katarina.

Nova epizoda 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' na program je sutra u 21:05.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • mjato 09.03.2017.

    i nakon 20 epizoda neki ne znaju držat nož u ruci i narizat kapulu

  • Palac_gore 09.03.2017.

    Meni zanimljiva emisija, OSIM: - Špičeka koji pokušava biti smiješan ili pametan ( to još nisam odgonetnula ) i onda maltretira kandidate s nekim stvarima koji ispadaju jako zlobni s njegove strane. Ako nešto ne znaju, zašto ih ne podučite!? Kandidati su dosta loši i ne maštoviti kaj se hrane tiče..očito nije bio neki izbor. Sanja užasno iritantna žena, s nosom u nebesima. Kristijan i Martin simpatični i dobro dečki koji su definitivno zaslužili te novce.

  • Tomislav Holjevac Dida 09.03.2017.

    Ovo je po izboru kandidata najgore kuhanje koje sam gledao na 3,2,1-kuhaj!Gdje ste ih samo našli i da li je uopće bilo provjera njihovog znanja u kuhanju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare