To je to što me zanima!

Hrvatsku ne gledamo u finalu: Pogledajte tko je sve prošao

Splićanka nam je otkrila da je nije strah, ali su ona i cijeli njezin tim vrlo uzbuđeni. Mjesecima su se pripremali, radili na koreografiji i stajlingu, ali Europa i svijet nisu prepoznali njezin trud
Vidi originalni članak

Na Eurosongu 2019. u izraelskom Tel Avivu pobijedio je Duncan Laurence, predstavnik Nizozemske i tako je trebao Eurosong 2020. biti u Rotterdamu. Zbog svjetske pandemije korona virusa otkazano je natjecanje i sve se prebacilo na ovu godinu. Ahoy Arena i Rotterdam potvrđeni su kao domaćini Eurosonga.

GLASUJTE U NAŠOJ ANKETI: 

U finale su ušle ove zemlje: Norveška, Izrael, Rusija, Azerbajdžan, Malta, Litva, Cipar, Švedska, Belgija i Ukrajina. Naša Albina nije prošla u finale. 

22.40 Glasovanje je završeno!

22.23 Počelo je glasovanje! 

22.19 Destiny brani boje Malte, a pjesmom 'Je me Casse' i upečatljivim nastupom osvojila je publiku. Na kladionicama drži treće mjesto. 

22.14 Ukrajinska predstavnica jedina izvodi pjesmu isključivo na svom jeziku. Go_A zapjevala je pjesmu 'Shum', nosila je zelenu jaknu i 'podivljala' na bini. Kako se pjesma bližila kraju, ritam je bio sve brži i brži... 

22.10 Azerbajdžan predstavlja Efendi s ritmičnom pjesmom 'Mata Hari'. U kratkoj haljini i halterima, zavodila je po bini. 

22.06 Rumunjska Roxen rasplesala se na pozornici i prezentirala pjesmu 'Amnesia'. 

21.59 Izrael je nastupio pod rednim brojem 12, a Eden Alene zapjevala je 'Set me Free'. 

21.56 Belgijski predstavnici Hooverphonic izveli su 'The Wrong Place', a na bini su imali bubnjeve, klavir, gitaru... 

21.50 Albina Grčić zapjevala je 'Tick-Tock' i podignula publiku na noge. Na društvenim mrežama pohvalili su je da je pravi talent. 

21.47 Tix je imao upečatljiv nastup. Imao je bijela krila na leđima, a Norvešku je predstavio pjesmom 'Fallen Angel'. 

21.43 Predstavnica Cipra je Elena Tsagrinou koja je izvela pjesmu 'El Diablo' i zavodila na pozornici u kratkoj kreaciji. S njom je na pozornici bilo nekoliko cura, koje su nosile crvene kombinezone. 

21.39 Lesley Roy s pjesmom 'Maps' nastupala je za Irsku. Imala je zanimljive efekte na pozornici pa je tako gurala drveće od sebe, tjerala je i valove... Iako je na bini trčala kroz 'grad', uspjela je do kraja privesti pjesmu iako se malo uspuhala. 

21.29 Sjeverna Makedonija predstavila se pjesmom 'Here I Stand', a izveo ju je Vasil. 

21.25 Australija je nastupila peta po redu, ali ne iz Ahoy Arene već je puštena snimka nastupa. Montaigne je imala 'disko' nastup i tako predstavila pjesmu 'Technicolour'. Pokazala je vrhunske vokalne sposobnosti i za to je nagrađena pljeskom.  

21.21 Švedski predstavnik Tusse oduševio je pjesmom 'Voices'. 

21.17 Ruska predstavnica Manizha otpjevala je pjesmu 'Russian Woman'. Nosila je raskošnu šarenu nošnju, ali kasnije je ostala u crvenom kombinezonu.

21.13 Slovenija nastupa pod rednim brojem 2. Ana Soklić izvela je pjesmu 'Amen'. Bila je sama na pozornici odjevena u bijeli kombinezon. Njezini pratitelji na društvenim mrežama pohvalili su je da je diva. 

20.56 Prvi nastupaju predstavnici Litve. The Roop izvodi pjesmu 'Discoteque'. Na pozornici su bili u žutim kreacijama, a publika ih je nagradila gromoglasnim pljeskom kad su počeli skakutati po bini. 

Ovo je peti put da Nizozemska organizira Eurosong. Prije toga bili su domaćini 1958., 1970., 1976. i 1980., a ovo je prvi put da se Eurosong održava u drugom po veličini gradu Nizozemske. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Albina Grčić (22) iz Splita naša je predstavnica na ovogodišnjem, 65. Eurosongu i nastupa pod rednim brojem 10 s pjesmom 'Tick-Tock'. 

Uoči nastupa poslala je poruku svim gledateljima Hrvatske radiotelevizije.

- Veliki pozdrav svim gledateljima HRT-a iz Rotterdama. Upravo je gotova naša proba, spremni smo za večeras. Jedva čekamo nastupiti i učiniti vas ponosnima. Nadam se da svi navijate, da nas pratite i bodrite. To nam puno znači pa evo što bude, nadamo se najboljem. Šaljem vam pusu - poručila je Albina za HRT.

Idi na 24sata

Komentari 421

  • speljkom 19.05.2021.

    Vidjelo se i čulo na prvu da mala ima strahovitu tremu, ne čudi me da nismo prošli, Tik-tok puno bolje zvuči na našem jeziku nego na engleskom, ne znam čemu to forsiranje engleskog🤨

  • zeljka617 19.05.2021.

    Gdje su maske.

  • sjever 1950 19.05.2021.

    Svaka njoj cast ali brate tik tok ova pjesma je za djecji eurosong..ona je to.lijepo otpjevala i nastupila ali pjesma nije za nesto vece.Puno bolja je bila prosle god Kedzova i prava steta je da taj momak nije pocascen nastupom na eurosongu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare