Obavijesti

Show

Komentari 421

Hrvatsku ne gledamo u finalu: Pogledajte tko je sve prošao

Hrvatsku ne gledamo u finalu: Pogledajte tko je sve prošao
32

Splićanka nam je otkrila da je nije strah, ali su ona i cijeli njezin tim vrlo uzbuđeni. Mjesecima su se pripremali, radili na koreografiji i stajlingu, ali Europa i svijet nisu prepoznali njezin trud

VIDEO

Na Eurosongu 2019. u izraelskom Tel Avivu pobijedio je Duncan Laurence, predstavnik Nizozemske i tako je trebao Eurosong 2020. biti u Rotterdamu. Zbog svjetske pandemije korona virusa otkazano je natjecanje i sve se prebacilo na ovu godinu. Ahoy Arena i Rotterdam potvrđeni su kao domaćini Eurosonga.

GLASUJTE U NAŠOJ ANKETI: 

U finale su ušle ove zemlje: Norveška, Izrael, Rusija, Azerbajdžan, Malta, Litva, Cipar, Švedska, Belgija i Ukrajina. Naša Albina nije prošla u finale. 

22.40 Glasovanje je završeno!

22.23 Počelo je glasovanje! 

22.19 Destiny brani boje Malte, a pjesmom 'Je me Casse' i upečatljivim nastupom osvojila je publiku. Na kladionicama drži treće mjesto. 

22.14 Ukrajinska predstavnica jedina izvodi pjesmu isključivo na svom jeziku. Go_A zapjevala je pjesmu 'Shum', nosila je zelenu jaknu i 'podivljala' na bini. Kako se pjesma bližila kraju, ritam je bio sve brži i brži... 

22.10 Azerbajdžan predstavlja Efendi s ritmičnom pjesmom 'Mata Hari'. U kratkoj haljini i halterima, zavodila je po bini. 

22.06 Rumunjska Roxen rasplesala se na pozornici i prezentirala pjesmu 'Amnesia'. 

21.59 Izrael je nastupio pod rednim brojem 12, a Eden Alene zapjevala je 'Set me Free'. 

21.56 Belgijski predstavnici Hooverphonic izveli su 'The Wrong Place', a na bini su imali bubnjeve, klavir, gitaru... 

21.50 Albina Grčić zapjevala je 'Tick-Tock' i podignula publiku na noge. Na društvenim mrežama pohvalili su je da je pravi talent. 

21.47 Tix je imao upečatljiv nastup. Imao je bijela krila na leđima, a Norvešku je predstavio pjesmom 'Fallen Angel'. 

21.43 Predstavnica Cipra je Elena Tsagrinou koja je izvela pjesmu 'El Diablo' i zavodila na pozornici u kratkoj kreaciji. S njom je na pozornici bilo nekoliko cura, koje su nosile crvene kombinezone. 

21.39 Lesley Roy s pjesmom 'Maps' nastupala je za Irsku. Imala je zanimljive efekte na pozornici pa je tako gurala drveće od sebe, tjerala je i valove... Iako je na bini trčala kroz 'grad', uspjela je do kraja privesti pjesmu iako se malo uspuhala. 

21.29 Sjeverna Makedonija predstavila se pjesmom 'Here I Stand', a izveo ju je Vasil. 

21.25 Australija je nastupila peta po redu, ali ne iz Ahoy Arene već je puštena snimka nastupa. Montaigne je imala 'disko' nastup i tako predstavila pjesmu 'Technicolour'. Pokazala je vrhunske vokalne sposobnosti i za to je nagrađena pljeskom.  

21.21 Švedski predstavnik Tusse oduševio je pjesmom 'Voices'. 

21.17 Ruska predstavnica Manizha otpjevala je pjesmu 'Russian Woman'. Nosila je raskošnu šarenu nošnju, ali kasnije je ostala u crvenom kombinezonu.

21.13 Slovenija nastupa pod rednim brojem 2. Ana Soklić izvela je pjesmu 'Amen'. Bila je sama na pozornici odjevena u bijeli kombinezon. Njezini pratitelji na društvenim mrežama pohvalili su je da je diva. 

20.56 Prvi nastupaju predstavnici Litve. The Roop izvodi pjesmu 'Discoteque'. Na pozornici su bili u žutim kreacijama, a publika ih je nagradila gromoglasnim pljeskom kad su počeli skakutati po bini. 

Ovo je peti put da Nizozemska organizira Eurosong. Prije toga bili su domaćini 1958., 1970., 1976. i 1980., a ovo je prvi put da se Eurosong održava u drugom po veličini gradu Nizozemske. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Albina Grčić (22) iz Splita naša je predstavnica na ovogodišnjem, 65. Eurosongu i nastupa pod rednim brojem 10 s pjesmom 'Tick-Tock'. 

Uoči nastupa poslala je poruku svim gledateljima Hrvatske radiotelevizije.

- Veliki pozdrav svim gledateljima HRT-a iz Rotterdama. Upravo je gotova naša proba, spremni smo za večeras. Jedva čekamo nastupiti i učiniti vas ponosnima. Nadam se da svi navijate, da nas pratite i bodrite. To nam puno znači pa evo što bude, nadamo se najboljem. Šaljem vam pusu - poručila je Albina za HRT.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 421
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao