To je to što me zanima!

Počinje Fuliranje Jungle, novi zagrebački ljetni festival

Osim burgera i nesvakidašnjih pizza spremaju još nekoliko iznenađenja. Jaka je i glazbena postava, a ističu se Ozren Kanceljak Kanca, Ilko Čulić i Adriatic Coasting, kako ih zovu, “hrvatska funk delegacija”.
Vidi originalni članak

Posebni uvjeti, kao i mjere, ali ujedno i drukčiji program, bit će od srijede na zagrebačkom Strossmayerovu trgu. Počinje tad još jedno fuliranje, ovaj put u programu Fuliranje Jungle. A za dobru klopu i muziku opet su angažirane jake snage. Za ukusne delicije pobrinut će se kvartet Marko Palfi iz Garden Kitchena by Marko Palfi, Mate Janković, Marin Medak iz RougeMarina i slastičarski mag Robert. Epidemiološke mjere i pripreme bile su jednake onom programskom.

Osim burgera i nesvakidašnjih pizza spremaju još nekoliko iznenađenja. Jaka je i glazbena postava, a ističu se Ozren Kanceljak Kanca, Ilko Čulić i Adriatic Coasting, kako ih zovu, “hrvatska funk delegacija”.

- Stvarno je vrijeme čudno i sve je u ovoj branši apsolutno teško. U zatvorenim prostorima ja odbijam puštati muziku i važno mi je da se poštuju sve mjere. Ovdje su to ispoštovali, a draga mi je i tematika, ‘Jungle’, pa ću pripremiti set sjajne muzike iz Južne Amerike, Kariba, Azije... Putovanja mislim da ionako, barem izvan Hrvatske, još neko vrijeme neće biti pa mi se sviđa ova tropska varijanta - rekao nam je Kanca.

ISTRAŽIVANJE Fuliranje: Zdrava hrana je bok uz bok s kobasicama i juhama

Spada u red onih koje ne treba posebno predstavljati, stara je garda. Puštao je u legendarnim zagrebačkim klubovima Kulušiću i Lapidariju. Uvjerili smo se i sami nekoliko puta, vjerne sljedbenike ima i danas.

- Mislim da ćemo i uz pridržavanje svih mjera napraviti dobru atmosferu. Ionako je u mojim setovima bilo sve više eklektike, a sad se očekuje vesela i pozitivna glazba, što je super. Dobar sam i sa svim kuharima na festivalu, vjerujem i da će oni napraviti klopu sukladno nazivu festivala, pa bi sve zajedno trebalo biti na nivou - objasnio nam je Kanca, koji se već priprema za srijedu i otvorenje festivala, koji će potrajati do 26. srpnja.

Za odrasle će sljedećih dana biti, dakle, pregršt sadržaja, od plemenitih tekućih do jestivih, a bit će radionica i za najmlađe.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare