To je to što me zanima!

Počinje prodaja karata za Ultra Europe Festival 2014. godine

Karte uključuju ulaz na tri dana Ultra Europe Festivala, a moguće ih je kupiti samo preko stranice Ultra Europe. Cijena karata je 75 eura i jednaka je za cijeli svijet
Vidi originalni članak

Early Bird prodaja ulaznica za Ultra Europe Festival koji će se održati sljedeće godine u Splitu i na otoku Hvaru kreće u četvrtak 14. studenog točno u podne. Cijena Early Bird karata je 75€ i jednaka je za cijeli svijet.

Karte uključuju ulaz na tri dana Ultra Europe Festivala, a moguće ih je kupiti isključivo preko stranice Ultra Europe. Nakon kupnje ulaznice, korisnik će dobiti print-at-home e-kartu, koju je potrebno isprintati i ponijeti sa sobom.

Broj ulaznica po Early Bird cijeni je organičen pa budite što brži kako ne biste ostali bez svoje karte!
Inače, na službenoj youtube stranici Ultra Europe objavljen je i službeni aftermovie premijernog Ultra Europe festivala koji je održan u srpnju ove godine. Pogledajte kako je bilo u Splitu!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • AdisSedic 11.03.2014.

    fiore, ja sam bio prosle godine bilo je super...i slazem se to sto si reko, al i split je extra extra grad, koji ti moze sve ponuditi...najavljujem i ove god dolazak ako Bog da

  • ivana1509 12.12.2013.

    Jedva čekam <3

  • fiore 13.11.2013.

    možemo mi govorit šta očemo,ali u splitu su ta 2 dana radili svi i to super dobro radili,od taxista,fastfoodova,pekara,žestice,........................................,iznamljivači soba,apartmana,......................samo vi dođite!split će bit još spremniji nego ove godine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare