To je to što me zanima!

Počinje show: Veliki povratak Paole Valić Bekić na televiziju

U ovom showu imam mogućnost postati visoka, seksepilna plavuša. Jedva čekam, kaže voditelj Davor Dretar Drele. Uz njega će se natjecati glumci Matko Knešaurek i Katarina Baban te ostalih pet kandidata
Vidi originalni članak

Nakon četiri sezone showa NoveTV 'Tvoje lice zvuči poznato', u tijeku su pripreme za petu, kako producenti tvrde, još zabavniju sezonu.

'BOLJA SAM OSOBA' Pobijedila ovisnost: Paola Valić progovorila je o novom životu

Nekadašnja reality zvijezda Paola Valić Bekić nekoć se bavila glazbom, a trenutno je radijska voditeljica i blogerica. Upravo je ljubav prema glazbi motivacija ovoj kandidatkinji za sudjelovanje u showu. Kaže kako joj za razliku od muških kolega neće biti problem hodati u štiklama jer je to usavršila.

- Najviše me privlače tonovi 80-ih pa se nadam kako ću dobiti barem jednu ulogu iz tog razdoblja - kaže Paola. 

Među kandidatima nove sezone je radijski i televizijski voditelj Davor Dretar Drele (51). 

- U ovom showu imam mogućnost postati visoka, seksepilna plavuša. Jedva čekam! Dajte mi to, dajte mi to - rekao je Drele.

Uz njega svoje transformacijske sposobnosti okušat će i pjevačica Maja Bajamić (25). 

- Velika čast, veliko zadovoljstvo, veliki izazov -  rekla je Maja Bajamić o sudjelovanju u TLZP-u.

U petoj sezoni bit će i glumci Matko Knešaurek (32) i Katarina Baban (29) koji su igrali glavne uloge u seriji Zlatni dvori. Osim glume i želje za izazovima ovaj dvojac povezuje i još nešto - Katarina je Matkova vjenčana kuma. 

- Sviđa mi se taj trenutak iznenađenja -  rekla je Baban.

Glazbenik Amel Ćurić (37) također će uveseljavati gledatelje raznim transformacijama. 

- Manje je važno tko je pobjednik, svi smo finalisti -  kroz smijeh je rekao Ćurić.

Glumac Damir Poljičak (33) također će gledatelje uveseljavati transformacijama, a njegov glumački talent zasigurno će tome doprinijeti.

- Volio bih biti neka vještica. Neka luđakinja s nekom metlom, nešto prokleto, to bi mi bilo dobro -  rekao je Poljičak.

Njegova glumačka kolegica Ana Vilenica (39) također će se okušati transformacijama u različite uloge te utjeloviti neke od najvećih glazbenih legendi. 

- Tko je rekao da je trema dobra, lagao je. Trema nije dobra! Dobro je kad si opušten i kad uživaš! To je dobro! - zaključila je glumica.

Kako će se novi kandidati snaći u brojnim izazovima i ulogama koje će nasumično dobiti, čiji će se skriveni talenti otkriti, tko će biti najzabavniji, gledatelji će uskoro vidjeti u petoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Faganel 18.03.2018.

    Zar je ovo šou klauna Petrekovića.Gasim tv.

  • novival12🇭🇷✌ 07.02.2018.

    Nitko zanimljiv...fulali ste ih skroz...

  • baterton 05.02.2018.

    Povratak????? Majko mila...od kuda se povraća,tko je ona...šta je radila osim što je šmrkala...takve treba zabraniti,a ne davati im reklamu...povratak??? bože dragi,tako čete nam za par godina servirati povratak nekoga od ovih bezveznjaka koji sada prave budale od sebe u novim emisijama tog bezveznog showa...prestrašno...šaljete poruku da je krasno kad ste drogeraš i probisvjet ali se nakon desetak godina,u kojima ste pošmrkali više desetaka tisuća eura i prešli preko nekoliko stotina kreveta,velelebno vratite na tv.... nemojte nas zamarati takvim nebitnim pojedincima

Komentiraj...
Vidi sve komentare