To je to što me zanima!

Počinje 'X Factor': Zavirite u prvu epizodu, bit će tu svega!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gledatelji će se moći uvjeriti da je član žirija, Massimo, pravi kavalir, a i ostali njegovi kolege maksimalno su pokušali pomoći svim kandidatima na audiciji
Vidi originalni članak

Zavirite u prvu epizodu showa 'X Factor Adria' koji možete pratiti od večeras. 

Bit će tu svega - od kavalirstva Massima Savića, do vježbi disanja usred emisije, i to dva puta. A gledatelji će čuti i kako to zvuči kada žiri u četveroglasu otpjeva DA, te znaju li klape otpjevati nešto drugo osim tužaljki. 

Potraga za X faktorom konačno kreće. Rokeri, pop pjevači, reperi, klape – izvođači svih glazbenih pravaca iz cijele regije predstavit će se u svom najboljem izdanju. Da li je to dovoljno za strogi, ali pravedan sud četveročlanog žirija, saznat ćemo ubrzo.

Žiri i voditelji s nestrpljenjem iščekuju početak. Kako bi Massimo rekao - „kocka je bačena!“. Za ovog pjevača jedinstvenog glasa, muzika je hrana, ljubav, život i istina te stoga neće iznenaditi njegov oštar stav i visoki kriteriji u procjeni kandidata. 

- Voljeti muziku i baviti se njom, dva su različita svijeta. Nekome tko ima 15 ili više godina, da stane ispred mene i ostalih članova žirija nije lako, bit ću suosjećajan - kaže Massimo, ali dodaje da će isto tako lako reći ako bi se kandidat trebao baviti nekim drugim poslom ukoliko procjeni da nije za glazbu.

- Da bi netko bio zvijezda, mora imati 'ono nešto'. Upravo to i tražimo. Kad čuješ da se prijavilo dvanaest tisuća ljudi, osjećaš se pozvanim da i ti nešto učiniš za to - kaže Tonči. 

Aleksandra silno želi pronaći nekog talenta zbog kojeg će joj srce zakucati jače i inspirirati je da napiše najbolju pjesmu. Ona se osvrnula na to da današnji klinci više pažnje obraćaju na produkciju, a manje na melodiju pjesama. Za proslavljenog kantautora Željka Joksimovića pobjednik mora biti neko tko će ga ostaviti bez teksta, netko tko će ga pogoditi ravno u srce.

Različiti glazbeni pravci kojima pripadaju sigurno će utjecati i na oprečna mišljenja članova žirija, ali sve to daje draž ovog showa koji će na najljepši način povezati osamnaest milijuna ljudi u cijeloj regiji – pjesmom.

- 'Odlična je ekipa i dobra energija, žiri je elokventan i mudar - rekao je Joksimović.

Kandidatima neće biti lako pred ovako iskusnim žirijem. Bit će jako dramatično, uzbudljivo i napeto do samog kraja, kako za natjecatelje tako i za gledatelje. Čut ćemo komentare podrške, argumentirane kritike, ali i dobre glasove. 

Ne propustite prvu epizodu 'X Factor Adria', ove nedjelje, od 20 sati, na RTL Televiziji.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • jelkaa 22.03.2015.

    Ovo je nešto najgluplje dosada

  • carpe diem01 22.03.2015.

    a sta cu viriti? uci ili nista

  • VinkoBilobrk 22.03.2015.

    samo barcelona

Komentiraj...
Vidi sve komentare