Obavijesti

Show

Komentari 48

Počinje 'X Factor': Zavirite u prvu epizodu, bit će tu svega!

Počinje 'X Factor': Zavirite u prvu epizodu, bit će tu svega!
5

Gledatelji će se moći uvjeriti da je član žirija, Massimo, pravi kavalir, a i ostali njegovi kolege maksimalno su pokušali pomoći svim kandidatima na audiciji

VIDEO

Zavirite u prvu epizodu showa 'X Factor Adria' koji možete pratiti od večeras. 

Bit će tu svega - od kavalirstva Massima Savića, do vježbi disanja usred emisije, i to dva puta. A gledatelji će čuti i kako to zvuči kada žiri u četveroglasu otpjeva DA, te znaju li klape otpjevati nešto drugo osim tužaljki. 

Potraga za X faktorom konačno kreće. Rokeri, pop pjevači, reperi, klape – izvođači svih glazbenih pravaca iz cijele regije predstavit će se u svom najboljem izdanju. Da li je to dovoljno za strogi, ali pravedan sud četveročlanog žirija, saznat ćemo ubrzo.

Žiri i voditelji s nestrpljenjem iščekuju početak. Kako bi Massimo rekao - „kocka je bačena!“. Za ovog pjevača jedinstvenog glasa, muzika je hrana, ljubav, život i istina te stoga neće iznenaditi njegov oštar stav i visoki kriteriji u procjeni kandidata. 

- Voljeti muziku i baviti se njom, dva su različita svijeta. Nekome tko ima 15 ili više godina, da stane ispred mene i ostalih članova žirija nije lako, bit ću suosjećajan - kaže Massimo, ali dodaje da će isto tako lako reći ako bi se kandidat trebao baviti nekim drugim poslom ukoliko procjeni da nije za glazbu.

- Da bi netko bio zvijezda, mora imati 'ono nešto'. Upravo to i tražimo. Kad čuješ da se prijavilo dvanaest tisuća ljudi, osjećaš se pozvanim da i ti nešto učiniš za to - kaže Tonči. 

Aleksandra silno želi pronaći nekog talenta zbog kojeg će joj srce zakucati jače i inspirirati je da napiše najbolju pjesmu. Ona se osvrnula na to da današnji klinci više pažnje obraćaju na produkciju, a manje na melodiju pjesama. Za proslavljenog kantautora Željka Joksimovića pobjednik mora biti neko tko će ga ostaviti bez teksta, netko tko će ga pogoditi ravno u srce.

Različiti glazbeni pravci kojima pripadaju sigurno će utjecati i na oprečna mišljenja članova žirija, ali sve to daje draž ovog showa koji će na najljepši način povezati osamnaest milijuna ljudi u cijeloj regiji – pjesmom.

- 'Odlična je ekipa i dobra energija, žiri je elokventan i mudar - rekao je Joksimović.

Kandidatima neće biti lako pred ovako iskusnim žirijem. Bit će jako dramatično, uzbudljivo i napeto do samog kraja, kako za natjecatelje tako i za gledatelje. Čut ćemo komentare podrške, argumentirane kritike, ali i dobre glasove. 

Ne propustite prvu epizodu 'X Factor Adria', ove nedjelje, od 20 sati, na RTL Televiziji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge