To je to što me zanima!

Podbuhla Madonna zamrznuta u vremenu: Jedva se smijala

Na otvorenju lanca teretana Hard Candy u Berlinu u prvom planu bilo je njezino podbuhlo i glatko lice s pokojom borom ispod očiju. Odjenula se mladenački
Vidi originalni članak

Zbog mlađahnog lica i utegnutog tijela Madonna izgleda puno mlađe od svojih 55 godina. No, na otvorenju lanca teretana Hard Candy u Berlinu mnogi su komentirali da djeluje kao da je zamrznuta u vremenu. 

U prvom planu bilo je njezino podbuhlo i glatko lice s pokojom borom ispod očiju, a zbog zategnutog lica jedva se i smješkala. 

Odjenula se u skladu s izgledom pa se tako pojavila u uskim crnim hlačama i kožnoj jakni iste boje. Madonna tvrdi da  mlađahan izgled održava dobrim proizvodima za njegu. Kad se nedavno pisalo da se podvrgnula plastičnim operacijama zbog kojih joj lice djeluje upola mlađe, demantirala je takve navode, ali je dodala i da protiv estetskih operacija nema ništa. 

Žele ispriku: Madonni zabranili ulaz u kina jer je slala SMS-ove

Idi na 24sata

Komentari 79

  • black_cat 21.10.2013.

    žena prkosi gravitaciji

  • Živorad 20.10.2013.

    Madona nikad nije bila lijepa, mala, krivog nosa i razmaknutih zubi. Ove slike su rezultat fotošopa i botoxa, silikona te plastičnih operacija. Ispod toga je stara mumija.

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 20.10.2013.

    izgelda 'mlđahno'-u kojem paralelnom svemiru?izgleda ko da ima 55 godina,kolko zapravo i ima.to što se nemre pomirit s činjenicom da nema više 25 neg da ima 55 i da stari,pa se uvlači u kompletiće koji nimalo ne laskaju njenoj figuri i godinama,tooo je već drugi par opanaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare