To je to što me zanima!

Podivljali: Liječnica i novinar posvađali su se usred emisije

U jutarnjoj emisiji na televiziji Pink voditeljica se našla u neobičnoj situaciji. Nije mogla smiriti goste u studiju jer se nisu slagali oko teme o kojoj su raspravljali
Vidi originalni članak

U emisiji koju vodi Jovana Joksimović, supruga Željka Joksimovića, gostovali su liječnica Danica Grujičić i predsjednik udruženja 'Lekalizacija Srbije' te  glavni urednik 'Naših novina' Antonio Kovačević. 

Tema razgovora bila je treba li se legalizirati kanabis u medicinske svrhe. Njihova rasprava prerasla je u ružnu svađu i nadvikivanje pa je Jovana morala prisilno zatražiti reklame. No nakon što su reklame završile, gosti više nisu bili u studiju jer se nisu mogli smiriti niti tijekom predaha.

Jovana je odlučila da se razgovor na tu temu neće nastaviti.

- Ovo mi se nikad nije dogodilo - zaključila je voditeljica. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kanadimak 21.04.2015.

    a bolje se kljukat tabletama cijeli zivot jel?

  • WOMANIZER 21.04.2015.

    strašno. uši su mi probili! hahahaha

  • bajna_ilona 21.04.2015.

    Ne shvacam zasto je voditeljica uz doktoricu zvala novinara koji ne raspolaze nikavim znanjem vezano uz medicinu osim onog koje je svima dostupno- na internetu. On je mogao reci svoje subjektivno stajaliste, ali svadjati se sa strucnjakom :/ Zena je fino rekla da ulje kanabisa umanjuje simptome, ali ne lijeci. Cak i na portalima alternativne medicine pise da je ulje kanabisa samo DIO tretmana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare