To je to što me zanima!

Podsjetila je na 'Chicago': Zeta Jones otpjevala 'All That Jazz'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jedan od producenta mjuzikla 'Jadnici' otkrio je da su svi inzistirali da pjevaju uživo. Organizatori su htjeli izbjeći ono što je Beyonce učinila na inauguraciji Obame
Vidi originalni članak

Catherine Zeta Jones (43) oduševila je nastupom na 85. dodjeli Oscara u Kodak Theatreu u SAD-u. Glumica je na ceremoniji otpjevala pjesmu 'All That Jazz'  iz mjuzikla 'Chicago' za kojeg je prije 11 godina dobila Oscara kao najbolja sporedna glumica. Na dodjelu je stigla u zlatnoj haljini Zuhaira Murada u društvu supruga Michaela Douglasa. Nakon nje na pozornici se pojavila Jennifer Hudson koja je otpjevala 'And I Am Telling You' iz mjuzikla 'Dreamgirls' kao i glumci iz mjuzikla 'Jadnici'. Jedan od producenta mjuzikla 'Jadnici' otkrio je da su svi izvođači inzistirali da pjevaju uživo.

Organizatori su očajnički pokušali izbječi ono što je Beyonce učinila na inauguraciji Baracka Obame, samo je otvarala usta dok je pjevala američku himnu i tako izazvala mnoštvo negativnih kritika na svoj račun. Međutim, svi pjevači koji su nastupili na ceremoniji uključujući Shirley Bassey i Barbru Streisand su unaprijed snimili pjesme u slučaju određenih tehičkih problema.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tessa 10 25.02.2013.

    Zeta Jones, što je starija sve bolje izgleda !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare