To je to što me zanima!

Poginuo je sin (10) Bube iz "Lud, zbunjen, normalan"

Jan Isak, sin glumice Belme Lizde-Kurt i redatelja Aleša Kurta bio je kod svoje rodbine u Kanadi. Nastradao je dok se vozio kajakom u srijedu...
Vidi originalni članak

Molim vas, imajte razumijevanja. Ne bih želio ništa govoriti o tome, samo mogu potvrditi da nam sin poginuo, kazao je sarajevski redatelj Aleš Kurt. Njegova supruga Belma Lizd-Kurt, slavna Rabija Bubić Buba, zvijezda serije “Lud, zbunjen, normalan” samo je shrvano je rekla da njezinu bol razumiju sve majke. Njihov sin Jan Isak (10) navodno se u srijedu prevrnuo kajakom kod rodbine u Kanadi. S njim je bila i 63-godišnja žena. Prema pisanju Canadian Pressa, njezin suprug pozvao je policiju nakon čega je uslijedila masovna potraga avionima i čamcima. Prevrnuti kajak pronašli su u četiri sata ujutro, dok su tijela žene i njenog nećaka našli šest sati poslije u vodi pored podvodnog grebena. Prevezli su ih u bolnicu, nakon čega je dječak preminuo od pothlađenosti, dok je žena hospitalizirana. Belmine kolege iz serije nisu željeli ništa komentirati. Kurtovi imaju i kćer Umu (4).

Idi na 24sata

Komentari 33

  • bubamara 23 22.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • pernica 22.08.2010.

    buba me svaki put oduševi svojom ulogom u seriji, odlična glumica-ovo šta joj se desilo-strahota!!! moje iskreno saučešće....ne postoji NIŠTA GORE od ovog kad roditelji moraju sahranit vlastito dijete-ne daj Bože nikome!!!!!

  • Marička 22.08.2010.

    Sućut obitelj poznate glumice :(((

Komentiraj...
Vidi sve komentare