To je to što me zanima!

Pogledajte cijeli nastup Ushera na poluvremenu Super Bowla

R&B glazbenik porijeklom iz Teksasa svoj je nastup na stadionu Allegiant započeo pjesmom iz 2004. "Caught Up"
Vidi originalni članak

Usherov nastup u poluvremenu ovogodišnjeg Super Bowla u Las Vegasu obilježili su blještavilo i, kako kažu brojni, savršena koreografija.

R&B glazbenik porijeklom iz Teksasa svoj je nastup na stadionu Allegiant započeo pjesmom iz 2004. "Caught Up". Usherovi gosti u udarnom terminu poluvremena bili su Alicia Keys, rapper Lil Jon i američki glumac i rapper Ludacris.

SPEKTAKL NA POLUVREMENU ANKETA Je li vam se svidio nastup Ushera na Super Bowlu?

Keys je bila Usherova prva gošća koja je izvela svoj hit "If I Ain't Got You" za futurističkim crvenim klavirom, a potom i duet s Usherom, njihov hit iz 2004. godine "My Boo". Lil Jon je otpjevao svoj hit "Turn Down For What", a zatim zajedno s Ludacrisom i Usherom možda svoj najiščekivaniji hit "Yeah!"

Dok je izvodio pjesmu "U Don't Have To Call" Usher je rekao:

- Hej mama, uspjeli smo, ovo je sada za tebe.

Tijekom nastupa odao je počast Michaelu Jacksonu, čiji je nastup u poluvremenu Super Bowla godine 1993. bio jedan od najgledanijih. U jednom je trenutku Usher navukao jednu rukavicu, odajući počast preminulome pop glazbeniku. 

MOGLI BISTE SE IZNENADITI... Znate li koliko zarade izvođači na poluvremenu Super Bowla?

Prepun stadion sa 65.000 sjedećih mjesta frenetično je navijao u trenutku kad je Usher skinuo gornji dio odjeće, pokazavši samo medaljon, a potom je izveo hit "U Got It Bad".

Video pogledajte OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: BABY LASAGNA O NASTUPU PRED 10.000 LJUDI

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mars7 12.02.2024.

    Bravo

  • ifana 12.02.2024.

    Cudo da Taylor Swift nije nastupala ah sorry ona nije Latina ili crna🤭

  • argh1 12.02.2024.

    Znači protiv bjelačkog rasizma se može komentirati a protiv crnačkog naspram bjelaca se ne može? Nije li upravo to rasizam i zabrana slibode govora liberali moji pametni?

Komentiraj...
Vidi sve komentare