To je to što me zanima!

Pogledajte dosad neviđene trenutke iz 'Života na vagi': Znoj, suze i sreća u Lividragi

U šestoj sezoni bilo je jako stresnih trenutaka, plakalo se i od veselja i od ljutnje, ponekad je kandidatima bilo dosta svega, željeli su odustati jer ni u čemu više nisu vidjeli smisao
Vidi originalni članak

Ne mogu vjerovati da smo došli do kraja i da je zapravo sve tako brzo proletjelo!, ushićeno je komentirala Maja, a Edo objasnio kako je to s jedne strane putovanje koje dugo traje i vrlo je dinamično dok s druge, imate osjećaj da je sve prošlo kao treptaj oka.

Dvadesetero natjecatelja u Lividragu je došlo iz korijena promijeniti život, no već na prvim eliminacijama otpalo je njih četvero koji su postali treći tim i nazvali se - izazivači! Oni su svoj put nastavili u tajnoj kući u Sinju pod vodstvom trenerice Sanje da bi se nakon nekog vremena vratili u Lividragu i nastavili boriti za nagradu od 150.000 kuna!

No sva su tri tima gotovo četiri mjeseca dijelila svoju intimu, strahove, inspiraciju i čežnje s gledateljima, trenerima i ostalim kandidatima dok su se nosili sa zahtjevnim velikim i malim izazovima.

- Teško ljudi koji to gledaju mogu pojmiti koliko je to intenzivno. Kad bih morao izdvojiti jedan element u cijelom ovom procesu, možda je izolacija ključna. Taj surovi gorski kraj prilično je intenzivno djelovao na naše kandidate - rekao je Edo. Maja je voljela male izazove, a čini se i Edo.

- To je bila jedina prilika da se kandidati najedu - rekao je.

DOŠLI MOTIVIRATI FINALISTE Sjećate li se njih? I oni su prije bili kandidati 'Života na vagi', a danas izgledaju bolje nego ikad

Šalu na stranu, treneri su objasnili da je to bila idealna prilika kandidatima da uspostave novi odnos s hranom i shvate kako vani mogu pojesti i hamburger, i pizzu, palačinke, ali da je važan balans.

U šestoj sezoni bilo je jako stresnih trenutaka, plakalo se i od veselja i od ljutnje, ponekad je kandidatima bilo dosta svega, željeli su odustati jer ni u čemu više nisu vidjeli smisao, no sad je došao trenutak u kojem će ponosno pokazati kako je sve to nije bilo uzalud.

 - Nakon ove izazovne sezone spremni smo dočekati kandidate u finalu koje će biti za pamćenje. Mi smo dali sve od sebe, sad je red na kandidatima da nam pokažu što su napravili, da nas iznenade još jedanput i da nam vrate vjeru u to da možemo biti bolje i kvalitetnije osobe. Jedva čekamo vidjeti njihove transformacije! - rekli su.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 17.11.2022.

    Nikako ne mogu shvatiti koliko čovjek mora jesti da dođe do cca 150 kg? Ja volim jesti ali kada bih np pojela dvi velike lepinje sa cevapima ,pukla bi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare