To je to što me zanima!

Pogledajte kako danas izgleda zaljubljeni par iz 'Pune kuće'

John Stamos u popularnoj seriji glumio je ujaka Jesseja, a Lori Loughlin tetu Becky. Bili su par. Stamos je Lori odveo na predstavu na Broadwayu. Uživala je s njim
Vidi originalni članak

Prije svega mjesec dana zavodnik savršeno meke kose i postojane frizure John Stamos (49) rekao je kako često pomisli da je Lori Loughlin (48) bila prava žena za njega. U nekad popularnoj seriji 'Puna kuća' glumili su par, ujaka Jesseja i tetu Becky. 

Stamos je stoga Lori odlučio pozvati van. Bili su na Broadwayu i pogledali predstavu 'Pippin'. Sreli su i Boba Sageta (57), koji je u seriji glumio Dannyja Tannera.  Lori je fotografije izlaska objavila na Instagramu.

- Moj seksi partner odveo me na predstavu i bilo je predobro - napisala je Lori uz fotografiju na kojoj su ona i Stamos. 

Loughlin je od 1997. u braku s dizajnerom Mossimom Giannullijem. Stamos je 1998. oženio Rebeccu Romijn, ali rastali su se 2005. godine.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • tamara816 20.07.2013.

    Pa super izgledaju za svoje godine. I ja isto mislim da bi bili super par, eh samo da ona nije u braku. A seriju još uvijek pratim, super mi je. Iako sam ju gledala sto puta uvijek se nasmijem.

  • Ubananismo 20.07.2013.

    nekako mki se cini da pati za njom jos dan danas mislim da bi bili super par osjecam to

  • nea-zg 19.07.2013.

    on mi se potpuno promjenio,ni traga onom zgodnom čovjeku ,a i glas mu je potpuno čudan sada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare