To je to što me zanima!

Pogledajte kako je izgledala Clooneyjeva cura Stacy u školi

Bivša hrvačica Stacy Kiebler i u srednjoj je školi plijenila poglede zbog svoje ljepote. Igrala je za nogometnu momčad, bila navijačica i pohađala je satove vjeronauka
Vidi originalni članak

Fotografije plavokose profesionalne hrvačice iz srednjoškolskih dana osvanule su na portalu toofab.com. Snimljene su dok je Stacy Kiebler (33) pohađala Katoličku školu u Baltimoreu. Djevojka Georgea Clooneyja (51) i u srednjoj je školi plijenila poglede zbog svoje ljepote. Igrala je za nogometnu momčad, bila navijačica i pohađala satove vjeronauka.

Unatoč nedavnim šuškanjima o prekidu veze s glumcem, par je nedavnim zajedničkim pojavljivanjem na humanitarnoj večeri 'Carousel of Hope' na Beverly Hillsu demantirao glasine o prekidu 14-mjesečne veze. Smješkali su se jedno drugom na crvenom tepihu i izgledali zaljubljenije nego ikada.

- Sto posto je uselila kod njega. Najprije je provela ljeto s njim u kući u Italiji, na jezeru Como, a sada su joj sve stvari u njegovom domu u Los Angelesu. Stacy je žena iz njegovih snova - otkrio je nedavno izvor blizak paru.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_129676 23.10.2012.

    ma to je nemoguće !

  • Yassa 22.10.2012.

    ma baš je zanimvljiva

  • Mateja_5 22.10.2012.

    pa i ja plijenim ljepotom pa nikome ništa.. :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare