To je to što me zanima!

Pogledajte kako karaoke pijani pjevaju Pattinson i Katy Perry

Glumac i pjevačica zajedno su otpjevali pjesmu 'I'll Make Love to You'. Video je snimljen 2008. godine u američkom karaoke baru Dimples u Burbanku u Kaliforniji
Vidi originalni članak

Na internetu je osvanula video snimka na kojoj Robert Pattinson (27) i Katy Perry (29) pjevaju karaoke prije nekoliko godina. Prema pisanju britanskih medija, nejasno je zašto je snimka tek sad procurila u medije jer je navodno nastala 2008. godine, u vrijeme kada je svjetlo dana ugledao film 'Twilight' kojim se Pattinson proslavio. 

Glumac i pjevačica zajedno su otpjevali pjesmu 'I'll Make Love to You', američke R'n'B grupe 'Boyz II Men. Video je nastao u američkom karaoke baru Dimples u Burbanku u Kaliforniji. Par se opustio nakon nekoliko alkoholnih pića i pokušao otpjevati pjesmu. Držeći pivsku bocu u ruci s kapom na glavi, Katy je pokušala dati sve od sebe tijekom njihova pijanog nastupa u kojem glumcu sjedi u krilu.

- Ova stolica je previsoka da bi se na njoj mogla voditi ljubav - govori Katy, a Pattinson odgovara: 'Idemo polako, baci odjeću na pod pa ću se i ja skinuti'. 

Katy je navodno 'bacila oko' na glumca pa je nakon što je prekinuo vezu s Kristen Stewart, nevjernoj glumici poslala SMS kako bi je uvjerila da unatoč šuškanju nije s njim u vezi. 

- Ja nisam takva osoba, samo želim biti prijateljica s njim - napisala joj je Katy. 

Pattinson svaki dan zove Katy Perry, pričaju do kasno u noć

Idi na 24sata

Komentari 19

  • WOMANIZER 26.10.2013.

    u to vrijeme još ni on ni ona nisu bili poznati! lol (ili su se tek prvi put počeli pojavljivati)

  • labelo 26.10.2013.

    simpa su :)

  • Zeleni_Zub 26.10.2013.

    U dupe

Komentiraj...
Vidi sve komentare