To je to što me zanima!

Pogledajte kako se Bilbo bori s brojnim goblinima i trolovima

Filmska adaptacija knjige J.R.R. Tolkiena s prikazivanjem počinje u prosincu ove godine. Spektakl će biti podijeljen na tri dijela i očekuje se njegov veliki uspjeh
Vidi originalni članak

Warner Bros objavio je najnoviji trailer željno očekivanog filma 'Hobit: Neočekivano putovanje'.  Film se snimao na prekrasnim lokacijama, a prikazat će se spektakularne bitke.

Filmska adaptacija knjige J.R.R. Tolkiena s prikazivanjem počinje u prosincu. Martin Freeman utjelovio je herojskog hobita Bilba Bagginsa. Njegova avantura počinje kad ga posjeti Gandalf  Sivi s trinaest patuljaka predvođenih Thorinom Oakenshieldom kojeg igra Richard Armitage. Gandalf vjeruje da je Bilbo savršen za odvažnu misiju na Samotnu planinu. Mora pronaći izgubljeno kraljevstvo Erebor nad čijim zidinama bdije zastrašujući zmaj Smaug. Na putu će se susresti s brojnim goblinima, trolovima i vilenjacima.  

Veliki uspjeh ekranizacije trilogije 'Gospodara prstenova', obećava da će i novi filmski uradak biti jednako zanimljiv publici. U filmu se pojavljuju Cate Blanchett, Hugo Weaving i Andy Serkis. Nagrađivani redatelj Peter Jackson ovaj fantastični spektakl podijelit će na tri dijela. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zera 20.09.2012.

    čitala sam knjige, tribalo bi biti zanimljivo

  • albinjo27 20.09.2012.

    dildo baggins!!

  • Mateja_5 20.09.2012.

    zanimljivo, al ćemo to još u kino provjerit :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare