To je to što me zanima!

Pogledajte kojih se sve pravila Georgina Rodriguez mora pridržavati u Saudijskoj Arabiji

Ronaldova supruga, Georgina Rodriguez preselila se u Saudijsku Arabiju, a kako bi se prilagodila novom stilu života morat će poštovati neka pravila
Vidi originalni članak

Nakon što je Cristiano Ronaldo (37) potpisao za nogometni klub Al Nassr u Saudijskoj Arabiji, njegova zaručnica Georgina Rodriguez (28) i djeca preselila su se u Rijad. Prema podacima španjolskog ministarstva vanjskih poslova, morat će se pridržavati nekih pravila.

NAJVEĆA PODRŠKA Georgina Rodriguez na putu za Rijad s Cristianom: Cijela obitelj uživala u privatnom zrakoplovu

Baš kao što je to učinila prilikom Ronaldovog predstavljanja u klubu, Georgina će u javnosti morati nositi abaju, dugu tuniku tamne boje. Kodeks odijevanja nalaže 'skromnost i pristojnost' u odijevanju, dakle ne smije nositi pripijenu niti prozirnu odjeću.

Uvoz alkohola i prehrambenih proizvoda od svinjskog mesa strogo je zabranjen. Tijekom Ramazana, između ožujka i travnja, ne smije se u javnosti jesti, pušiti ni piti.

CRISTIANO MOŽE SVE Saudijska Arabija zbog Ronalda i Georgine mijenja strogi zakon

S obzrom da nije muslimanka, zabranjena joj je posjeta svetim gradovima - poput Meke i Medine te drugim mjestima. To će jedino moći učiniti ako dobije dozvolu.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Hope777 10.01.2023.

    Od prodavačice do jet set-a, jača karijera od Ronaldove 😂

  • petarpan242 09.01.2023.

    apsolutno se slažem da domaćin ima svoja pravila kojih se gost mora pridržavati ali zašto isti takvi dolaskom u europu ne poštuju naše zakone?

  • Čeljo Brtika 09.01.2023.

    Ovu ne mogu smisliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare