To je to što me zanima!

Pogledajte kultne supermodele 90-ih na naslovnici Interviewa

Unutar časopisa, objavljeno je i izdanje pod nazivom 'Boginje' u kojem se nalaze fotografije od preko 70 ljepotica među kojima su i Miranda Kerr, Doutzen Kroes...
Vidi originalni članak

Uredništvo časopisa Interview nije se moglo dogovoriti koju će manekenku staviti na naslovnicu rujanskog izdanja, pa su izabrali njih čak sedam. Posebno izdanje časopisa ima alternativne naslovnice na kojima su osvanule Kate Moss (39), Naomi Campbell (43), Linda Evangelista (48), Christy Turlington (44), Amber Valleta (39), Daria Werbowy (29) i Stephanie Seymour (45).

Unutar časopisa, objavljeno je i izdanje pod nazivom 'Boginje' u kojem se nalaze fotografije od preko 70 ljepotica među kojima su i velika imena kao što su Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Lara Stone i Alessandra Ambrosio. Ovdje pogledajte galeriju s nekim od njihovih fotografija.

Dramatične crno-bijele fotografije snimili su Mert Alas i Marcus Piggott. Naslovnice su dio teme novog broja časopisa posvećenog modelima, kako onim najpoznatijim, tako i onima za čija ćemo imena tek čuti zbog čega ne čudi odabir manekenke Darije Werbowy (29) koja je najmlađa od svih kolegica.

Poljakinja je progovorila o svojim nesigurnostima i sumnjama kada je riječ o modnoj industriji.

- Ponekad me još čudi da sam model i da ljudi misle da dobro izgledam. Prošla sam kroz mnogo različitih faza zbog toga što radim i zašto to radim - moralno i etički. Mučila se sebe zbog toga, pogotovo što se tiče nošenja s uspjehom i novcem. Morala sam naučiti sve to gledati samo kao posao, za razliku od identificiranja sebe kao modela i razmišljanja o sebi kao o dijelu modne industrije. Zaključila sam da je to prilika da učim i upoznam ljude, te da ću ako ću učiniti nešto, učiniti to najbolje što mogu i dati sve od sebe - rekla je. 

Kate Moss je priznala čije postere je lijepila na zid dok je bila manja, dok je Christy Turlington otkrila sve o početku suradnje s modnom kućom Calvin Klein za koju je nedavno snimila reklamnu kampanju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • FrancescaKasser 30.08.2013.

    a claudia?

  • black_cat 30.08.2013.

    C.Turlington i Linda Evanngelista..zaslužena titula

  • slay22 30.08.2013.

    Fale Claudia i Cindy.

Komentiraj...
Vidi sve komentare