To je to što me zanima!

Pogledajte Madonnin spot za singl 'Give Me All Your Luvin'

Pjevačica će u nedjelju nastupiti u poluvremenu 46. izdanja Super Bowla i otpjevati svoj novi singl 'Give Me All Your Luvin' koji je nastao u suradnji s Nicki Minaj i M.I.A.
Vidi originalni članak

Kraljica popa u nedjelju će na američkom Super Bowlu, na kojem se bira novi vladar NFL lige, otpjevati svog novi singl 'Give Me All Your Luvin'. Dva dana prije Madonnina nastupa na najvećem američkom sportskom događaju njezin novi singl, na kojem gostuju i reperice Nicki Minaj i M.I.A., ugledao je svjetlo dana. Pjevačica će singl premijerno izvesti na finalu američkog Super Bowla na kojem igraju New England Patriotsi i New York Giantsi.

- Mogu reći da je nastup na Super Bowlu ostvarenje jednog mog sna. Osjećam strašan pritisak bez obzira što sam svašta prošla tijekom svoje glazbene karijere - priznala je Madonna.

Pjevačica je dodala da nastup na tom sportskom događaju posvećuje svom ocu.

- On mi je usadio radnu etiku i zbog njega sam uvijek išla dalje, iako nije bilo lako. Znam da će on na mene biti najponosniji upravo zbog nastupa na Super Bowlu - zaključila je Madonna.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • tinachhh 04.02.2012.

    draga madonna, sve je to divno i krasno, izgledaš super za svoje godine (koja operacija sim tam, njih deset) al da s 53 pjevaš im different kind of girl. pa girl paš i nisi više..

  • chiwawa 04.02.2012.

    gadi mi se kad vidim babu od 54 godine koja se toliko izoperirala da izgleda ko da ima 17, u spotu je jos fotosopiraju pa izgleda ko da ima 13, a u skladu s tim sitnim godinama se i ponasa u spotu.. nis nevidjeno u njenom slucaju! ajmoooo pucajte minuse :D

  • bramaged 04.02.2012.

    super je spot i pjesma, al bilo bi bolje bez ove dvi.. umjetno su dodane samo radi marketinga, a zapravo njihov dio totalno nebitan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare