To je to što me zanima!

Vjenčanje na filmskom platnu: Brad i Jolie prije osam godina

Nagađa se da će se par vjenčati danas u Francuskoj. Svjetlo dana ugledale su njihove fotografije snimljene tijekom snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith'
Vidi originalni članak

Unatoč nagađanjima da će se Angelina Jolie (37) i Brad Pitt (48) vjenčati prošli vikend, gradonačelnik obližnjeg mjesta Correns, koje se nalazi nedaleko od njihova dvorca iz 17. stoljeća, izjavio je kako postoji mogućnost da se par vjenča danas, 18. kolovoza. Iako još nema službene potvrde o vjenčanju svjetlo dana danas su ugledale fotografije snimljene 2004. godine na kojima par pozira tijekom snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith'. Fotografije vjenčanja para na filmskom platnu filmski studio objavio je čak osam godina nakon što su snimljene. Par se zaljubio tijekom snimanja tog filma, a Brad je u to vrijeme bio u braku s Jennifer Aniston.

Holivudski par trenutačno privodi kraju radove na svom francuskom dvorcu iz 17. stoljeća u kojem će organizirati proslavu vjenčanja. Strani mediji pišu kako se sudeći prema najnovijim fotografijama dvorca čini kako je sve spremno za događaj godine.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zmaja- 18.08.2012.

    Brad ovdje izgleda fenomenalno, prava faca.

  • serpentine 18.08.2012.

    želim im sve najbolje.

  • 18.08.2012.

    Bas me zanima da li su samo meni ta njena usta, ipak, prevelika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare