To je to što me zanima!

Pogledajte prve kadrove 'Kuće zmaja', radnja se odvija 200 godina prije 'Igre prijestolja'

Nova HBO serija pratit će dinastiju Targaryen i događaje u Westerosu za vrijeme građanskog rata, 200 godina prije početka 'Igara prijestolja'. Imat će 10 epizoda, a gledat ćemo je 2022. godine
Vidi originalni članak

Streaming platforma HBO Max danas je objavila dugoočekivani trailer serije 'House of Dragon' (Kuća zmaja'), prednastavka megapopularne 'Igre prijestolja'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Radnja serije o prati R. R. Martinovu knjigu 'Vatra i krv', u kojoj su obuhvaćeni događaji u Westerosu 200 godina prije početka 'Igara prijestolja'. To je priča o kući Targaryen i građanskom ratu poznatom kao 'Ples zmajeva'.

'Kuća zmaja' imat će 10 epizoda, te su s HBO-a potvrdili da će se u Europi početi prikazivati 2022. Trailer se sastoji od kratkih isječaka prizora borbi i nadmetanja, uz kratki uvod: 'Bogovi, kraljevi, vatra i krv. Snovi nas nisu učinili kraljevima - zmajevi jesu.'

Neki od članova glumačke ekipe 'Kuće zmaja' su Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Rhys Ifans i Fabien Frankel.

RAZVESELIO FANOVE George R. R. Martin: Završetak mojih knjiga razlikovat će se od onog u seriji 'Igre prijestolja'...

Serija se snimala u Velikoj Britaniji tijekom ljeta, te je bila jedna od brojnih emisijama čije je snimanje bilo privremeno zaustavljeno zbog covida. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare