To je to što me zanima!

Pogledajte reakcije stranaca kad su prvi put čuli Mamu ŠČ: 'Ovo Hrvatska šalje?! Bit će hit'

Jako su karizmatični. Sviđa mi se, ovo je moj 'Guilty Pleasure' ove godine. Wow. Ovo je jedinstveno. Ovo je jako pamtljivo. Bit će trend na TikToku, komentirali su youtuberi i zaljubljenici u Eurosong
Vidi originalni članak

Pa ne mogu vjerovati. Naježila sam se. Moram zapljeskati Hrvatskoj jer nikada ništa ovakvo nisu slali na Eurosong. Ali i dalje ne mogu dokučiti obožavam li pjesmu ili mi je previše, komentirala je Noosh Berberian, koja na YouTubeu poznata kao Noosh101.

Kao velika obožavateljica raznih izbora za pjesmu Eurovizije, poslušala je i pobjedničku pjesmu Dore i zaključila da joj se sviđa pjesma 'Mama ŠČ!' grupe Let 3

POMELI KONKURENCIJU Znate li što znači 'ŠČ' iz pjesme Leta 3 s kojom su pobijedili na Dori? Otkrili su to za 24sata

Dodala je i kako ima svega, zbog čega joj je slično Queenovoj 'Bohemian Rhapsody', ali i pohvalila kostime. 

- Iako, nisam sigurna mogu li tako ići - govorila je ozarena lica čuvši pjesmu. 

- Jako su karizmatični. Sviđa mi se, ovo je moj 'Guilty Pleasure' ove godine. Wow. Ovo je jedinstveno. Ovo je jako pamtljivo. Bit će ovo trend na TikToku. Nisam očekivao ovakvu rokersku Hrvatsku. S ovom pjesmom će se istaknuti i trebali bi biti u finalu - govorio je veliki obožavatelj Eurosonga s YouTube kanala EuroCelso Reactions.

Youtuber Jude Kennedy pogledao je video s Dore i bio u šoku. 

- Fale mi riječi. Ne znam što bih rekao. Hrvatska ovo šalje? Imali ste 'Tik Tok' prije 2 godine, Mia Dimšić se lani nije kvalificirala u finale, ali nije zaslužila da nakon nje dođu oni - rekao je. 

- Nisam očekivao ovu pjesmu već 'Neveru'. Ova pjesma mi je malo zastrašujuća, pogotovo zbog ovih vizuala koji se vrte iza. Ima elemenata vojnih, pogotovo kostimi i kape. Osjećam se kao da sam bio na najluđem vrtuljku i ne znam što je lijevo, što je desno - pričao je Jordan Davis, koji je iskreno rekao da će morati još koji put poslušati pjesmu da dobije cijelu sliku.

Iako su Letovci rekli da im neće biti lako prevesti pjesmu ako bude trebalo, ali da će i to napraviti u ime umjetnosti, izgleda da se ne moraju puno mučiti jer su je stranci već dobro preveli. 

- That little psychopath, little vile psychopath, crocodilian psychopath, mom I’m going go war!

POGLEDAJTE KOJU PJESMU BI HRVATI IZBRISALI DA MOGU:

Idi na 24sata

Komentari 133

  • zrinx9 13.02.2023.

    Svi pišu da LET3 ima šanse za pobjedu, ali bojim se da su fulali timing, prošlih godina su prolazili nekakvi skandalozni bandovi ili pjesme, to je već pomalo isfurano. Mogao bi se ove godine dogoditi povrat prema korijenima eurosonga, pa pobijedi neki klasični šanson. Vidjet ćemo.

  • roundtrain 13.02.2023.

    Super je Let 3. Originalan. Jedinstven. Dosljedan. Fenomenalna anti ratna pjesma. A onaj lik sa raketama na pozornici i NjinLe na čelu = LeNjin. Pobijediti će Let 3 u Liverpulu 09-i Svibnja!

  • patak Bubi 13.02.2023.

    Jesu to strani influenceri? Ako da, onda nam je njihovo mišljenje ključno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare