To je to što me zanima!

Snimka iz Zagreba! Jure Ilicom, eksplozije, iskre, auto na krovu: 'Strah me, pa tamo mi kći hoda'

Dobila sam tu snimku koja se proširila. Gledam taj autom koji se okreće... Prvo sam bila u šoku jer moja kći stalno hoda tim dijelom. Sad mi je lakše kad znam da snimaju film, priča nam čitateljica
Vidi originalni članak

Zagreb, Trg bana Jelačića. Noć. Tramvaj vozi Ilicom. Prema njemu idu četiri automobila. Jedan se okreće na bok pa na krov. Frcaju iskre. Scena je to iz filma koji snimaju u centru Zagreba i zbog kojeg su zadnjih dana zatvorili promet.

- Dobila sam tu snimku koja se proširila. Gledam taj autom koji se okreće... Prvo sam bila u šoku jer moja kći stalno hoda tim dijelom. Sad mi je lakše kad znam da snimaju film - priča nam čitateljica koja nam je poslala video.

Pogledajte snimku: Akcijske scene u Zagrebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zatvorili promet na tri dana

U Zagrebu traje snimanje filma Canary Black s Kate Beckinsale u glavnoj ulozi. Naša novinarka snimila je fotografije s filmskog seta.

Zbog snimanja je promet u dijelu centra zatvoren u noćnim satima. Tramvaji ne voze Frankopanskom ulicom, Trgom bana Josipa Jelačića, Ulicom Franje Račkog i Zrinjevcem od  13. do 17. studenoga od 19:15 do 5:30.

ŽIVOTNA PRIČA GLUMICE Kate Beckinsale je s 15 godina bila na rubu anoreksije, imala je 35 kila. Doživjela je traumu

Autobusna linija 150 (Tuškanac garaža – Gornji grad – Trg bana Josipa Jelačića) ne vozi od 14. studenog do 17. studenog, od 19 sati do 22:15, a noćne autobusne linije 31, 32 i 34 umjesto preko Trga, voze preko Glavnog kolodvora. 

'Ne brinite zbog eksplozija u centru'

Iz filmske produkcije zamolili su Zagrepčane za strpljenje i razumijevanje i da se ne brinu zbog eksplozija koje bi se mogle čuti u vrijeme snimanja filma u kojem Kate Beckinsale glumi CIA agenticu koju teroristi ucjenjujukako bi izdala vlastitu zemlju i spasila supruga kojeg su oteli.

Snimanje je počelo u listopadu i trajat će oko 50 dana, a to je i najveći filmski projekt koji se ikad snimao u Hrvatskoj.

U proračun će uplatiti 103 tisuće kuna

Producenti su prvo htjeli snimati u Pragu, ali kad je to propalo, izabrali su Zagreb i 130 lokacija na kojima će snimati, među njima su i Kamenita vrata, Europski i Cvjetni trg, Tuškanac, Dubravkin put...

OSTVARIO JOJ SE SAN Zagrepčanka Romina glumit će uz Kate Beckinsale: Najviše se radujem susretu s njom

Za korištenje lokacija platit će 103 tisuće kuna u proračun Grada Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Goranović 19.11.2022.

    Iznajmiti cijelu državu. Ionako ćemo sve pokrasti i prodati.

  • RubiNasta 17.11.2022.

    Sveukupno će dobit 11 milijuna kuna

  • Suncokret🌞 17.11.2022.

    Zasto se Tomasevic nije ugledao u u gradonacelnika Dubrovnika? koliku lovu Dubrovnik grabi za snianja filmova po gradu. Da je Bandic ziv on bi to suhim zlatom pozlatio. Niti Dubrovnik, niti Zagreb nemaju nikakve koristi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare