To je to što me zanima!

Pojačanja: U deveti dio 'Ratova zvijezda' dolazi i Doctor Who

Svi oni koji nisu poginuli u prethodnom nastavku također nastupaju ponovno. Tako ćemo opet gledati i Daisy Ridley, Johna Boyegu, Lupitu Nyong'o kao i Domhnalla Gleesona
Vidi originalni članak

Jedna od stvari koje su oduševile gotovo sve ljubitelje popularnog serijala 'Ratovi zvijezda' jest bila vijest da će se u devetom nastavku serijala pojaviti mnogi veterani ove franšize. Vijesti su rekle da će se među njima naći i preminula glumica Carrie Fisher, kao i sada 81. godinu star Billy Dee Williams, u ulozi Landa Calrissiana.

Svoju ulogu C-3PO-a reprizira i veteran serijala Anthony Daniels. Svi oni koji nisu poginuli u prethodnom nastavku također nastupaju ponovno. Tako ćemo opet gledati i Daisy Ridley, Johna Boyegu, Lupitu Nyong'o kao i Domhnalla Gleesona.

No fokus je mnogima sada na zvijezdama koje dolaze u serijal. Glumica Keri Russell i engleski glumac Dominic Monaghan već su potvrdili svoje uloge, kao i također britanski glumac Richard E. Grant uz Britanku Naomi Ackie. Toj britanskoj postrojbi glumaca sada se pridružuje još jedan glumac iz te države, i to jedan koji je glumio Doctora Whoa.

U pitanju je Matt Smith, koji je 2014. napustio seriju 'Doctor Who' i posvetio se drugim projektima. Njegova je uloga opisana kao ključna, no drugi detalji nisu bili dostupni.

Nova, 9. epizoda Ratova zvijezda još nema naslov, a pripreme za snimanje počele su u Londonu. Očekuje se da će se film pojaviti u prosincu 2019. godine.

VIDI OVO! Voli ju i Maja Šuput: Ova frizura trend je jeseni! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare