To je to što me zanima!

Pojačanje na Visu: Andy Garcia pridružuje se ekipi Mamma Mie

holivudski glumac bi na otok trebao doći ovog tjedna, a u filmu će glumiti Fernanda Cienfuegosa. Andy Garcia će se tako na setu pridružiti Meryl Streep, Pierceu Brosnanu I Colinu Firthu
Vidi originalni članak

Kubansko-američki glumac novo je lice u romantičnoj glazbenoj komediji "Mamma Mia! Here We Go Again", koja se snima na Visu, piše Slobodna Dalmacija

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema izvorima bliskim produkciji, holivudski glumac bi na otok trebao doći ovog tjedna, a u filmu će glumiti Fernanda Cienfuegosa. Andy Garcia (61) će se tako na setu pridružiti Meryl Streep, Pierceu Brosnanu, Colinu Firthu i Amandi Seyfried. 

Garcia, koji je rođen u Havani, slavu je stekao glumeći u filmovima "Kum III", "Nedodirljivi", "Kad muškarac voli ženu", "Oceanova trilogija", "Pink Panther II" i "Modigliani". Smatra ga se jednim od najuspješnijih glumaca svoje generacije. 

Nastavak kultne "Mamma Mie" se snima u Barjoškoj uvali na Visu, koju čuvaju zaštitari i nitko ne može prići setu. Zbog nedostupnosti seta, članovi produkcije svakodnevno putuju gumenjacima. Produkcija je krajem kolovoza pretrpjela veliki gubitak smrću glavnog scenografa Alana MacDonalda. Početak snimanja sa zvijezdama mjuzikla su odgađali zbog kiše, a pehovi su se nastavili kada se jedan od članova produkcije ozlijedio na setu. 

Mjuzikl bi trebao izaći 2018. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 19.09.2017.

    Andy je lipota nad lipotama od covika ❤

  • champion_1 19.09.2017.

    huuuuraaaaa! još jedan drekec na hrpicu patetičnih, nezanimljivih i nebitnih glumaca od kojih svi zajedno nisu snimili vrhunsko ostvarenje a da su u njemu igrali glavnu ulogu. eto kakvu mož ima ABBA da se i isluženim glumcima omrsi brk od zarade. ni krivi ni dužni, da i ja glumim film bi napunio kino blagajne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare