To je to što me zanima!

Pokazala guzu: Lady GaGa po pješčanoj plaži šeta u štiklama

Uvijek sam bila iskrena. Ne izigravam žrtvu jer sam borac i jedva čekam vratiti se na pozornicu, rekla je nedavno i otkrila da pati od fibromialgije, koja uzrokuje duboku mišićnu bol i iscrpljenost
Vidi originalni članak

Lady GaGa (31) za svojih je preko 26 milijuna pratitelja na Instagramu pripremila pravu poslasticu.

Pjevačica je pozirala na plaži u Miamiju odjevena u minijaturni bikini, s visokim štiklama na nogama. Osim toga, njezin bikini imao je i minijaturne tangice pa je pjevačica svima na plaži pokazala guzu.

- Zovite me Princeza Breskvica - stoji u opisu fotografije koja je oduševila njezine pratitelje.

Nakon što je zbog bolova prije nekoliko mjeseci otkazala europsku turneju, GaGa je rekla da je to narušilo njezino psihičko zdravlje.

- Uvijek sam bila iskrena. Ne izigravam žrtvu jer sam borac i jedva čekam vratiti se na pozornicu - rekla je i otkrila da pati od fibromialgije, koja uzrokuje duboku mišićnu bol i iscrpljenost.  

Idi na 24sata

Komentari 89

  • hvala bogu što sam ateist 04.12.2017.

    moja Nikolina, Lady Gaga na svoje osrednje noge može navući najskuplje Loubotinke, ona može svoje obješene sise te međunožne tjelesne otvore i venerin brežuljak zagrnuti basnoslovno skupim bikinijem no ono ćime je počastila 20 miljuna svojih pratitelja daleko je od toga da se može nazvati poslasticom - bez obzira što realno ambalaža prodaje proizvod ona ne utiće ni na njegov izgled ni kvalitetu - nažalost Lady Gaga ili ima izrazito lošeg fotografa ili stvarno očajno izgleda, naime njena četvrtasta plosnata stražnjica koju je šetala pred kamerom, a čiji je strateški dio jedva pokriven trakicom se ni u najslobodnijoj interpretaciji rijeći poslastica ne može tako nazvati - naime pod fotografijom pod kojom je napisala "Zovite me princeza breskvica" bolje bi stajalo "zovite me princeza telefonski imenik"

  • plik 04.12.2017.

    uuu, ovo je besramno bačena rukavica Lidiji Bačić ! :))))

  • plutarh 03.12.2017.

    Lady GuZa....do je zapravo uglavnom sve što ima za pokazati ....i u glazbenom i svakom drugom smislu

Komentiraj...
Vidi sve komentare