To je to što me zanima!

Vlatka pokazala ocjene: 'Među najboljim sam studentima!'

Svestrana Pokos nedavno se bacila u blogerske vode. U postovima reklamira svoju domovinu pričama o njezinim prirodnim i kulturnim znamenitostima. Blog je nazvala 'Istraži Mediteran'
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos (48) prije otprilike godinu dana spakirala je kofere i odlučila započeti novi život u Kanadi. Bivša voditeljica i pjevačica u Torontu, između ostalog, studira oglašavanje i marketinške komunikacije, a sada se pohvalila akademskim uspjehom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Studiranje mi ide izvrsno te sam među najboljim studentima u cijelom programu - pohvalila se svojedobno, a sada je sve potkrijepila 'konkretnim' dokazima.

VLATKA POKOS: 'Kanada mi je kao domovina, ali mi smeta hladno vrijeme...'

- Moje ocjene. I to uz rad. Posvećujem ih svim polupismenim 'piscima' zlih komentara na portalima i društvenim mrežama! I poručujem im da ulože malo truda i vremena u vlastito obrazovanje. Možda im pomogne da postanu malo manje glupi i zli - napisala je uz fotografiju koju je objavila na društvenoj mreži.

Inače, svestrana Pokos nedavno se bacila u blogerske vode. U postovima reklamira svoju domovinu pričama o njezinim prirodnim i kulturnim znamenitostima. Blog je nazvala 'Istraži Mediteran', a najveću pozornost je do sada pridavala Dubrovniku.

JAVILA SE IZ KANADE Vlatka o šokantnom napadu: 'U svijetu nema sigurnog mjesta'

- Blog je dio projekta na mom fakultetu jer je moj studij fokusiran na digitalni marketing - rekla nam je Vlatka. 

VIDI OVO: Zayn Malika zavela striptizeta!

Idi na 24sata

Komentari 110

  • Nemo22 30.05.2018.

    Ovako,briga nas za tebe,ali očito ti previše misliš što tko misli. Druga stvar.Ajde malo promijeni frizuru.Od kad znam za tebe.....uvijek ista.Ošišaj se na poludugu ili kratku žensku,osvježi se......ovako.....dosadna ti je faca,nike sexi već ono.... "ajme,opet ova!"

  • 22.05.2018.

    Ali uvijek povuče loše poslovne poteze a bogme i ljubavne, ah...

  • Papatest 22.05.2018.

    S trgovačkom školom će na kraju doktorirati,kak Franjo Tuđman

Komentiraj...
Vidi sve komentare