To je to što me zanima!

Pokazivale mu grudi i psovale, ali i on mora otići u mirovinu

ODMORI SE, ZASLUŽIO SI David Letterman najavio je odlazak u mirovinu poslije 34 godine televizijske karijere. Kaže da je došlo vrijeme da se posveti obitelji i uživa
Vidi originalni članak

Trajao je dulje od Jaya Lenoa (63) i Larryja Kinga (80). Njegov show bio je prvi koji se prikazao poslije terorističkih napada na Pentagon i New York 11. rujna 2001.

- Uskoro će mi biti 67 godina. Vrijeme je da se posvetim obitelji. Desetogodišnji sin Harry Joseph zbog mog je posla predugo bio bez oca - rekao je David Letterman (66) u četvrtak u emisiji u kojoj mu je gost bio Johnny Depp (50).

Voditelj talk showa, koji se emitira od 1980. godine, rasplakao je publiku i kolege.

- Gledat ćete me do 2015. Poslije toga želim uživati u mirovini - kaže David. Nema zvijezde koja je u 34-godišnjoj karijeri odbila doći u njegov studio u New Yorku.

Drew Barrymore (39) mu je 1995. priredila originalnu rođendansku čestitku. Glumica je Lettermanu skočila na stol i pokazala mu grudi. Lady GaGu (28) su 2011. toliko iživcirala Davidova pitanja da je pred kamerama progutala njegov papir s bilješkama. Kraljica popa Madonna (55) pred Davidom je zapalila kubansku cigaru.

- Bila je nemoguća. Morali smo cenzurirati njezino gostovanje jer je psovala kao kočijaš. Nazvala me ‘bolesnim jeba...’ - kaže Letterman o najgledanijoj emisiji kultnog televizijskog talk showa iz 1994.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kung fu panda 05.04.2014.

    vrijeme ti je da se odmoriš

  • SWEET CHILD 04.04.2014.

    Malo po malo odoše svi jbt, nasljedit će ih ovi mlađi poput Fallon-a i tako ti, nisu loši al ova stara garda mi je bolja naročito Leno....!

  • MichaelMonako 04.04.2014.

    Desetogodišnji sin ???Mora da ima dobre susjede.A naslov kaže,:bez obzira što su mu pokazivale grudi i psovale on ipak mora ići u mirovinu. :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare