To je to što me zanima!

Pokojni Jackson vjerovao je samo majmunčiću Bubblesu

Pjevačeva domaćica rekla je da je Bubbles odlučivao tko će biti u Jackovoj blizini. Nije volio Michaelovu braću Jermainea i Randyja. Majmuna je ipak dao u utočište
Vidi originalni članak

Kralj popa mislio je da njegov kućni ljubimac, čimpanza Bubbles (29), prepoznaje ljude koji ga žele iskoristiti. Pjevačeva domaćica rekla je da je Bubbles odlučivao tko će biti u njegovoj blizini. Nije volio Michaelovu braću Jermainea i Randyja. Majmuna je spasio iz centra za istraživanje raka, a kad je dobio sina Princea, odveo ga je u utočište. Više ga nikad nije posjetio.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Šarlota 12.08.2012.

    Vjerovao je majmunu, a potom ga ostavio? Hmmmmm, da se bar tako ponio sa ostavljanjem svega onoga što je konzumirao.

  • opera 12.08.2012.

    Volila sam njegove pjesme, da sam bila njegov fan, nisam ali me živcira ovo šta se piše o njemu! Prvo svi vi koji pišete da je dijete, dobar u duši bla bla, kao i oni da je pedofil i freak, pišete gluposti jer ste ga poznavali samo preko novina. Nemate pojma kakva je osoba bio, da je imao dobre pjesme, imao je i to niko ne može osporiti. I moram dodati da me jako živciraju izjave tipa: O mrtvima sve najbolje! To su gluposti,svi znamo kakve je skandale imao, zašto se upropastio, to samo on zna!

  • ZMIJA1 11.08.2012.

    kažu da životinje imaju 6 čulo - vjerujem da osječaju bolje nego ljudi neke situacije

Komentiraj...
Vidi sve komentare